Het gebruik van Social Media is de laatste jaren explosief gestegen. Inmiddels maakt al 40% van de bedrijven met minstens tien werknemers gebruik van Social Media zoals Facebook of Linkedin. Social Media Marketing is enorm een belangrijk onderdeel van de marketingmix van elk bedrijf.

Je website en Social Media Marketing

Omdat Social Media vandaag de dag steeds belangrijker wordt, verzorgen wij de Social Media integratie op je website. Niet alleen wordt je zo beter gevonden op Google, ook leren wij hoe jij je bedrijf promoot met Social media. Je website is vaak een goudmijn als het gaat om waardevolle content.

starten social media marketing

Content die je via de social media kanalen kunt verspreiden. Via social media bereik je zo veel nieuwe mensen en trek je bezoekers naar je website die je bedrijf anders misschien niet hadden gevonden.

Wat zijn Social Media?

Social Media zijn internettoepassingen waarbij het mogelijk is om informatie met elkaar te delen. Waar het bij traditionele media (radio, televisie, tijdschriften, kranten etc.) meestal om eenrichtingsverkeer gaat, is Social Media vrijwel altijd tweerichtingsverkeer. Dat betekent dat er niet alleen informatie verzonden wordt, maar ook ontvangen en teruggekoppeld. Daarnaast is de grote kracht het delen van informatie en updates. De meest bekende voorbeelden van Social Media zijn Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en Google Plus.

Beter Communiceren met je (potentiële) klanten

Door het gebruik van Social Media, wisselen bedrijven en hun klanten constant informatie met elkaar uit. Klantenservice afdelingen van grote bedrijven ontvangen nu al 30% van hun klantvragen via Social Media. Tevreden en ontevreden klanten delen hun meningen met hun volgers en vrienden. Als bedrijf  kun je zo laten zien hoe klantvriendelijk je bent en welke mogelijkheden je te bieden hebt. Doe je dat goed dan weet je daarmee niet alleen je eigen klanten te bereiken, maar ook nog eens de vrienden en het netwerk van jouw klanten.

communiceren met je klanten via social media

Wat moet ik als bedrijf met Social Media?

Dit is een vraag die bij veel bedrijven regelmatig terugkomt. Meestal weten bedrijven wel enigszins hoe groot de invloed van Social Media is, maar weten eigenlijk niet zo goed welke Social Media zij moeten inzetten en vooral op welke manier. Het inzetten van Social Media voor je bedrijf is belangrijk voor:

  • de interactie met je klanten en potentiële doelgroepen
  • de vindbaarheid van je bedrijf en website
  • het bereiken van nieuwe doelgroepen
  • je kennis over wat er ‘leeft’ over je bedrijf, producten en diensten
  • je imago waarmee je laat zien met de tijd mee te gaan
  • het verkrijgen van meer bezoekers naar je website
  • het effectief benutten van nieuwe advertentiemogelijkheden

Gratis deelname aan Online media Workshops

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid aan om deel te nemen aan onze gratis workshops. Zo organiseren wij regelmatig een workshop over:

Starten met Social Media Marketing

Wil jij starten met het inzetten van social media voor de promotie van je bedrijf? Of wil je social media uitbesteden? Vraag dan nu informatie aan over onze mogelijkheden. Vul het formulier in op deze website of bel 088-7709999.