Social media

Met social media vergroot je jouw naamsbekendheid en trek je nieuwe leads aan. Dat maakt het een belangrijk factor in het succes van je bedrijf. Helaas vraagt het bijhouden van de social media ook veel van je tijd. Als ondernemer kom je dan ook snel tijd tekort om het goed te doen. De oplossing? Social media marketing uitbesteden aan de professionals Saleswizard. Wij maken werk van je merk en zorgen dat je meer conversies doet!

social media cursus

Voordelen van social media inzetten

Waar traditionele media beperkt zijn tot eenrichtingsverkeer, biedt social media je de mogelijkheid om de interactie aan te gaan. Stuur een boodschap naar je volgers en zie hoe ze reageren, delen en doorplaatsen. Het inzetten van social media voor je bedrijf is belangrijk voor:

  • Het opbouwen van waardevolle interactie met klanten en potentiële doelgroepen.
  • Het vergroten van de online zichtbaarheid van je bedrijf en website.
  • Het bereiken van nieuwe doelgroepen die anders misschien niet bereikbaar zouden zijn.
  • Het inzichtelijk krijgen van wat er echt speelt rondom je bedrijf, producten en diensten.
  • Het versterken van je imago.
  • Het stimuleren van meer bezoekers op je website.
  • Het effectief benutten van nieuwe advertentiemogelijkheden.

Maak gebruik van de kracht van social media en haal het maximale uit je online aanwezigheid!

social-media-canva-huisstijl-vierkant

Ondernemers die actief zijn op social media hebben over het algemeen een hogere autoriteit en reputatie in hun branche en ook een hechtere band met hun klanten en leveranciers. Autoriteit wordt gemeten aan factoren, zoals het aantal volgers, betrokkenheid bij berichten, kwaliteit van de inhoud, expertise op een bepaald gebied en de interactie met de doelgroep. En eigenlijk weet je als ondernemer wel dat het zo werkt, maar waar haal je in hemelsnaam de tijd vandaan?

Als jij geen tijd meer wilt besteden aan social media, maar toch wilt schitteren en betrokkenheid wilt opbouwen op jouw accounts, dan nemen wij die taak van je over. Met ons social media beheer maken wij jouw leven een stuk eenvoudiger. Wij voeren het werk voor je uit, zodat jij je volledig kunt concentreren op het runnen van jouw bedrijf.

Door je social media uit te besteden aan Saleswizard kost het je geen tijd, maar houd je tijd over. Tijd die je bijvoorbeeld kunt besteden aan meer persoonlijke aandacht voor je belangrijkste klanten en de kwaliteit van je werk. Het is ook verstandig om met je bedrijf actief te zijn op social media als je gevonden/ontdekt wil worden door potentiële nieuwe klanten. Doe je nog niks, of niet veel, met social media? Start er dan snel mee! Door vanaf nu actief en betrokken te zijn met je (potentiële) klanten, pluk je er al snel de vruchten van.

Grote bedrijven zetten speciale teams aan het werk voor hun social media accounts. Als klein(er) bedrijf is het belangrijk om daarbij aan te haken. Zorg dus dat je opvalt op social media.

Wij bedenken als online marketingbedrijf een social media strategie voor jouw bedrijf. Zo word je ten eerste beter gevonden in Google en wij leren je ten tweede hoe je je bedrijf op de juiste manier promoot op social media. Weet dat je website vaak een goudmijn is als het gaat om waardevolle content.

De info op je website kun je via je social media kanalen verspreiden. Je bereikt zo veel nieuwe mensen en je trekt zo bezoekers naar je website. Bezoekers die jouw bedrijf anders misschien niet hadden gevonden. Je zult al snel merken dat dit een positieve invloed heeft op de betrokkenheid van je doelgroep.

Een betrokken doelgroep zorgt voor meer interactie. Hierdoor maken meer mensen kennis met je merk, je verhaal en je producten en/of diensten. Als ze zich kunnen vinden in je boodschap of zich ermee kunnen identificeren, vergroot dit de kans ze uiteindelijk bij jou een aankoop doen of dat ze je aanbevelen in hun eigen netwerk. Een goede social media strategie maakt dit allemaal mogelijk!

Door het gebruik van social media, wisselen bedrijven en klanten voortdurend informatie met elkaar uit. Tevreden en minder tevreden klanten delen hun mening(en) met hun volgers en vrienden. Als bedrijf kun je je klantvriendelijkheid tonen en laten zien welke mogelijkheden je te bieden hebt. Doe je dat goed, dan weet je niet alleen je eigen klanten goed te bereiken, maar ook de volgers van je klanten en hun netwerk!

Hoe gaan wij aan de slag met jouw social media?

  • Huidige social media analyseren en een gesprek: wij gaan met je in gesprek over de huidige status van je social media. We zijn namelijk nieuwsgierig naar je doelen. Waarom doe je wat je doet? Wat wil je bereiken? En hoe kunnen we dat het beste doen? De essentie van jouw persoonlijke social media strategie ligt in de antwoorden op deze vragen, en daarom vormen ze het fundament waar op gaan bouwen.
  • Aan de slag: we richten je account in ter voorbereiding en daarna gaan we aan de slag. Er wordt pakkende content gemaakt. Wij leveren berichten en verhalen die jouw doelgroep effectief bereiken, meer potentiële klanten aanspreken en resulteren in verhoogde aankopen en omzet. Ons team schrijft aansprekende teksten die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep en potentiële klanten. Dit alles doen we voor diverse platforms, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn.
  • Evaluatie: we evalueren de resultaten, waardoor we steeds verder kunnen finetunen en nóg meer rendement uit je budget kunnen halen!

Social media posts en advertenties

Icon Facebook

Social media uitbesteden

Geen tijd om zelf te posten? Kies voor effectieve social media marketing.

Icon Facebook

Facebook advertising

Verhoog het bereik met je doelgroep op Facebook.

Icon Insta

Instagram advertising

Bereik deze specifieke doelgroep met gerichte advertenties.

Icon Linkedin

LinkedIn advertising

Zakelijk adverteren via LinkedIn.

Icon Tiktok

TikTok advertising

Adverteren op dit populaire platform kan ook voor jou uitkomst bieden.

Icon Pinterest

Pinterest advertising

Is jouw merk lifestyle georiënteerd? Ontdek wat Pinterest advertising voor jou kan doen.

Partner

We zijn partner van diverse platformen

Gratis deelname aan online media workshops

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis workshops. Zo organiseren wij regelmatig een workshop over:

online marketeers in overleg 2

13

jaar experts in full service
online marketing

web developers in overleg vierkant

Starten met social media marketing

Wil jij niet langer zelf met social media bezig zijn, maar toch schitteren en betrokkenheid creëren op je accounts? Met onze social media pakketten regelen wij dit allemaal voor je en maken we je leven een stuk eenvoudiger. Wij doen het werk voor jou, zodat jij je voor de volle 100% kunt richten op het runnen van je bedrijf. Kies dan voor social media uitbesteden en vraag nu informatie aan. Vul het formulier in op deze website of bel 088-7709999.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.