Facebook voor bedrijven: meer rendement met je facebookpagina

Heb jij een eigen pagina op Facebook en wil je meer rendement met Facebookmarketing? Dan is deze workshop “Facebook Voor Bedrijven” een must. Geen theorie maar gewoon veel handige tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Facebook marketing is ideaal vanwege: het bereik, het contact, en vele andere voordelen. Leer nu de voordelen van Facebook gebruiken!

Facebook marketing een must voor bedrijven

Facebook is uitgegroeid tot het grootste sociale netwerk van de wereld. Dagelijks gebruiken meer dan 9,6 miljoen Nederlanders Facebook. Per dag wordt de mobiele telefoon maar liefst 221 keer gecheckt, waarbij Facebook meestal als eerste wordt gecheckt. Facebook is daarom uitgegroeid tot een zeer interessant advertentie platform voor bedrijven!

Herken je 1 of meerdere van deze vragen over Workshop Facebook voor BedrijvenFacebook?

Win en like acties leveren mij alleen maar prijzenjagers op. Hoe kan ik nou klanten binnenhalen met Facebook acties?

Ik heb wel veel fans op Facebook maar hoe zorg ik ervoor dat ze klant worden?

Ik heb veel relaties en klanten, maar hoe krijg ik meer fans op mijn Facebookpagina?

Ik hoor dat adverteren op Facebook goed werkt, maar hoe pak ik dat aan?

Wat ik ook post of share ik krijg weinig tot geen reactie. Wat doe ik verkeerd?

Je bent in goed gezelschap. Want alhoewel ruim 40% van de bedrijven nu wel een Facebookpagina heeft, weet maar een klein deel daarvan echt succes te boeken.

30 handige Facebooktips uit de praktijk

Wil je meer likes, meer weergaven van je posts en meer interactie met je doelgroep? Het bereik van Facebook is enorm en de mogelijkheden om je doelgroep exact te bereiken zijn indrukwekkend. In tweeëneenhalf uur krijg je 30 tips uit de praktijk. Facebooktips die je direct helpen om meer rendement uit je Facebookpagina te halen.

Workshop Facebook voor bedrijven

Tijdens de training Facebook voor bedrijven, krijg je ontzettend veel handige tips om meer rendement te halen uit je Facebookpagina. Je leert:

  • hoe Facebook werkt en omgaat met jouw pagina en je berichten
  • je Facebookpagina in te stellen en aan te passen
  • hoe je vrienden en relaties kan uitnodigen om je pagina te liken
  • wat je vooral niet moet doen op Facebook
  • wat wel werkt op Facebook
  • hoe je kan adverteren op Facebook
  • 22 handige tips uit de praktijk die je direct kan toepassen

Workshopdata

In verband met Corona geven we deze workshop alleen nog maar online. Zodra dat weer mogelijk is, organiseren we in Arnhem graag weer live bijeenkomsten. Aanmelden is volledig gratis en kan via onderstaand formulier.

Gratis deelnemen aan dit webinar

Deze cursus word je helemaal gratis aangeboden. Wij vinden het nou eenmaal leuk om onze kennis te delen. Alles wat we je vertellen, is natuurlijk ook in Google te vinden. Maar vaak is de informatie verouderd of zodanig ongestructureerd. dat je nog niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen je graag op web met dit webinar Facebook voor bedrijven.

Maximaal 25 deelnemers

Er is plek voor 25 deelnemers per workshop dus wees er snel bij. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina. Je ontvangt daarna de bevestiging in de mail. Geef wel even aan wat je voorkeurstijd en -datum!