PROFESSIONELE BEDRIJFSFOTO’S

Bedrijfsfotografie vertelt jouw verhaal

Wil je dat klanten voor jou kiezen en niet alleen voor de prijs gaan? Bedrijfsfotografie maakt jouw bedrijf ‘echt’ en zorgt dat potentiële klanten je leren kennen. Jouw investering in bedrijfsfoto’s verdient zich al snel dubbel en dwars terug.

 • Professionele foto’s op 1 of meerdere locaties waar jij werkt.
 • Vertel het verhaal van jouw werk en bedrijf in beeld.
 • Rechtenvrije foto’s geschikt voor website en marketing.

Ja, ik wil graag meer informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze bedrijfsfoto’s laten maken

Voor het maken van bedrijfsfoto’s is meer nodig dan alleen een goede camera. Dit is namelijk veel meer dan een uurtje foto’s maken en doorsturen. Wij maken bedrijfsfoto’s die passen bij jouw bedrijf en het plaatje compleet maken. Voor elke opdracht doorlopen we de volgende stappen:

 1. Briefing fotograaf
 2. Vaststellen locatie en logistiek
 3. Briefing medewerkers
 4. Foto’s selecteren en nabewerking
 5. Opleveren foto’s in juiste formaat

De briefing van de fotograaf staat aan de basis.

Wat is jullie merkkarakter? Wat zijn de kernwaarden en wat is de merkbelofte? En voor welk doel worden de foto’s gebruikt? Website, social media, verticaal, landscape? Dit alles wordt met je doorgesproken zodat je achteraf niet voor negatieve verrassingen staat. De briefing vormt de juiste basis voor de praktische afspraken zoals de locatie en afspraken met werknemers. De foto’s worden professioneel bewerkt en in het juiste formaat opgeleverd.

voorbeeld fotografie

Bedrijfsfotografie_saleswizard_vierkant

Vanaf €750,-

Bedrijfsfoto’s voor websites en social media

Of je nu op zoek bent naar profielfoto’s van je medewerkers, foto’s van jouw mensen aan het werk, opgeleverde projecten, producten of productieprocessen, onze bedrijfsfotograaf zorgt ervoor dat je foto’s professioneel en uniek zijn. Je kunt de foto’s gebruiken op je website en social media en zo zorgen voor herkenbaarheid. Hoe meer klanten het gevoel hebben jou te kennen, hoe loyaler ze zijn en hoe beter de relatie. Bedrijfsfotografie is één van de belangrijkste instrumenten van branding en zorgt voor een bewezen merkvoorkeur.

Professionele bedrijfsfotografie

Vakmanschap is meesterschap. Zo is het ook met bedrijfsfotografie. Saleswizard beschikt over verschillende professionele fotografen met uiteenlopende specialismen. Bouwfotografie, portretfotografie, productfotografie, vastgoedfotografie, fotografie voor dienstverleners en zorg. Elke branche heeft zijn eigen kenmerken. Maar er is maar één bedrijf zoals het jouwe. En dat weten wij als geen ander vast te leggen in schitterende bedrijfsfoto’s die jouw bedrijf laten stralen.

Mensen doen graag zaken met echte mensen en de eerste indruk maakt het verschil. Wil jij af van die dertien in een dozijn stockfoto’s en met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken? Breng dan jouw verhaal in beeld met schitterende foto’s.

Voorbeeld bedrijfsfotografie

1100

opdrachtgevers
gingen je voor

Bedrijfsfotografie advocatuur

Onze pakketten

Icon Bedrijfsfotografie Starter
Starter pakket
€ 750,-

 • 10-20 foto's
 • 1 locatie en shoot
 • Onbeperkte gebruikslicentie
 • Voor website en social media

Ik heb interesse
Icon Bedrijfsfotografie Pro
Pro pakket
€ 1500,-

 • 20-40 foto's
 • 2 locaties en shoots
 • Onbeperkte gebruikslicentie
 • Voor website en social media

Ik heb interesse
Icon Bedrijfsfotografie Op maat
Top pakket
€ 2250,-

 • 40-60 foto's
 • 3 locaties en shoots
 • Onbeperkte gebruikslicentie
 • Voor website en social media

Ik heb interesse
PARTNER

We zijn partner van diverse platformen

Icon_Bedrijfsfotografie_Pro

Bedrijfsfoto’s laten maken?

Wil jij het verschil maken? Laat bedrijfsfoto’s maken die van het scherm afspatten! Kies één van onze fotopakketten of neem contact op voor een offerte op maat.