Tip: De beste social media tool voor bedrijven! | Saleswizard
Social Media

Tip: De beste social media tool voor bedrijven!

de beste social media tool voor bedrijven

Geschreven door
Frank Krepel

Bijgewerkt op
15 februari, 2024

Bespaar tijd en bereik betere resultaten met deze social media tool

Het kost flink wat tijd en creativiteit om als bedrijf regelmatig actief te zijn op social media. Zeker als je jouw doelgroep wilt bereiken op meerdere kanalen zoals Instagram, Pinterest, LinkedIn en Facebook.

Elk social media platform heeft ook nog eens zijn eigen afbeelding-, videoformaten en wijze van communiceren. En vaak komt het gewoon niet uit doordat je te druk bent met andere zaken. Herken je dat?

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste social media tool. En met succes! Wij kunnen je nu één social media tool aanbieden waarmee je content op één dashboard voor alle sociale media kunt creëren, plannen, managen en meten!

Social Media planning tool

Hoe vaak gebeurt het dat je een foto of video maakt en je voorneemt daar een leuke post voor je bedrijf van te maken? Best vaak, denk ik. Er komt echter altijd wel wat tussen. En om nou in het weekend te gaan posten, dat is ook zo wat. Als je flink wat materiaal hebt verzameld, kan je dat met onze social media tool eenvoudig vooruit plannen. Maak een bericht, kies je social media platformen en plan je berichten in!

Social Media Planning Tool

Social Media Kalender Tool

Als je met meerdere mensen samenwerkt op de social media kanalen, of je hebt een flinke periode vooruit gepland, verlies je snel het overzicht. Wat heb je wanneer gepland? En waar zitten nog witte vlekken in jouw social media kalender? Met de handige social media kalender tool zie je in één overzicht al je geplande berichten. Vanuit deze kalender kun je berichten naar een andere datum slepen, wijzigen of verwijderen.

Social media kalender tool

Social media monitoren en managen

Superleuk als je volgers reageren op berichten of vragen stellen. Maar hoe manage je dat en reageer je op tijd? Ook dat kan eenvoudig vanaf één plek. Wil je reacties laten goedkeuren door een ander? Ook dat kan. Op deze manier kan je social media beheer eenvoudig uitbesteden en toch de controle behouden.

Social media managen

Management informatie en statistieken

Social Media beheer kost tijd en geld, en dan wil je natuurlijk ook weten wat het oplevert. Deze social media tool biedt jou slimme rapportages aan. Hoeveel mensen hebben jouw berichten gezien? Wat is je interactiescore? Wat is de groei van je audience? Je ziet het in één oogopslag met rapportages die taylor made op jouw behoeften worden aangesloten.

Social Media Rapportages

Social Media Tool ontdekken

We kunnen natuurlijk beschrijven wat er allemaal nog meer mogelijk is en hoe handig deze social media tool is, maar waarom probeer je het zelf niet even uit? Maak gebruik van de mogelijkheid om onze social media tool 14 dagen gratis te gebruiken en ervaar het zelf! Via deze link kun je een proefaccount aanmaken. Of klik gewoon op de afbeelding.

Social Media eenvoudig uitbesteden

Deze tool maakt het natuurlijk nog eenvoudiger om de social media aan Saleswizard uit te besteden. We bespreken samen de thema’s en onderwerpen van de komende periode. De social media marketeers gaan aan de slag met de content creatie en zetten de berichten in de social media kalender klaar. Met je persoonlijke login zie je de berichten die gepland staan. Je kan ze controleren en eventueel wijzigen of gewoon laten staan. Ze worden dan vanzelf op het juiste tijdstip geplaatst.

Wil je een vrijblijvende Demo?

Deze social media tool is echt superhandig! Ook al heb je geen of weinig ervaring met social media, je leert er zo mee werken. We geven je graag een online demo van deze marketing tool. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Geef mij een online demo

Gerelateerde artikelen

 • De 17 belangrijkste webdesign trends van 2024
  webdesign
  De 17 belangrijkste webdesign trends van 2024
 • De beste ai tools
  Content Marketing, Online Marketing
  De 10 beste AI tools voor marketing [2024]
 • 7 eenvoudige stappen om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren
  Content Marketing, Conversie Optimalisatie, webdesign
  7 eenvoudige stappen om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren
 • einde van persoonlijke advertenties op Facebook & Instagram
  Facebook
  Is dit het einde van gepersonaliseerde advertenties op Facebook & Instagram?