Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar!

Als je hebt geïnvesteerd in een nieuwe website of je gaat dat binnenkort doen, laat je dan eerst door ons adviseren over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie zorgt er namelijk dat je website goed gevonden wordt. Wil je weten of je website goed geoptimaliseerd is? Vul direct het formulier in en ontvang een gratis analyse en vrijblijvend advies!

Advies over zoekmachine optimalisatie

Beter vindbaar in Google

De rol van internet wordt met de dag belangrijker. Google heeft daarin een zeer dominante rol. Ruim 98% van alle consumenten oriënteert zich op internet alvorens een aanschaf te doen of een offerte op te vragen. En 80% daarvan komt niet verder dan de eerste pagina van Google. Of dat nou voor een product of (zakelijke) dienst is. Wij focussen ons daarom op de vindbaarheid in Google.

Vindbaar op de juiste zoektermen

Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat je website wordt gevonden op de juiste zoektermen. Je hebt er helemaal niets aan als je gevonden wordt op woorden die niet of nauwelijks worden gezocht in Google. Het zoeken van de juiste woorden voor jouw website is iets wat wij helemaal gratis voor je doen. En vervolgens zorgen wij ervoor dat je website op die woorden goed gevonden wordt!

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Nog steeds beloven bedrijven en personen je gouden bergen voor een appel en een ei. De laatste jaren heeft Google echter nogal wat updates geïntroduceerd. Daardoor is zoekmachine optimalisatie een stuk lastiger geworden. Wij optimaliseren je website zowel technisch als inhoudelijk. Wij werken volledig transparant. Dus geen onbegrijpelijke rapportages maar duidelijke taal en overtuigende resultaten. Met behulp van zorgvuldige promotie en linkbuilding rankt je website steeds hoger. Hoe langer je klant bent, hoe beter je vindbaarheid.

Onze manier van zoekmachine optimalisatie

Om je website met behulp van zoekmachine optimalisatie hoog in Google te krijgen, volgen wij de volgende stappen. Wij:

 1. voeren allereerst voor jou een zoekwoordenanalyse uit
 2. ontwerpen en maken een nieuwe (mobiele) website
 3. optimaliseren de website zodat deze geschikt is voor Google en andere zoekmachines
 4. optimaliseren de bestaande inhoud en teksten van je website
 5. voegen veel extra tekst toe om nog beter gevonden te worden
 6. melden je website aan bij relevante (start)pagina’s en bedrijvengidsen
 7. schrijven artikelen over je website en posten deze op relevante blogs en websites
 8. zorgen voor vermelding van je website in verschillende social media

Saleswizard is Google Partner en daarmee een goede partij voor zoekmachine optimalisatie

Meer dan alleen Google optimalisatie

Saleswizard verzorgt meer dan alleen de vindbaarheid van je website in Google. Om zichtbaar te zijn en blijven voor je klanten, zijn meerdere online marketing activiteiten van belang. Zo verzorgen wij ook de betaalde promotie via Google Adwords en Bing Ads, regelen wij de Facebook Promotie en maken aansprekende bedrijfsvideo’s en commerciële acties. Bij één online marketing bureau kan je zo dus terecht voor al gehele online promotie.

No-cure-no-pay werkwijze

Uiteraard zijn er al veel bedrijven die zich bezighouden met zoekmachine optimalisatie. Het aantal zoekmachine optimalisatie bedrijven dat website optimalisatie op basis van no-cure-no-pay aanbiedt, is echter op 1 hand te tellen. Wij bieden op basis van no-cure-no-pay de volgende optimalisatie diensten:

 • Een goed optimaliseerde en professionele en mooie website;
 • Een website die geschikt is voor tablet en smartphone;
 • Een gebruiksvriendelijke manier om de inhoud van je website te beheren;
 • Goede teksten voor op de website;
 • Linkbuilding op verschillende maar relevante websites;
 • Gegarandeerd meerdere top 10 posities in Google.

Vraag nu meer informatie over zoekmachine optimalisatie

Vul het formulier in en je ontvangt vrijblijvend meer informatie over zoekmachine optimalisatie. Ook ontvang je een gratis SEO Scan van jouw website!