SEO teksten geoptimaliseerd voor Google

Wij maken bedrijven vindbaar met SEO teksten en afbeeldingen die geoptimaliseerd zijn volgens de richtlijnen van Google. Met onze teksten kan jouw bedrijf gevonden worden voor relevante zoektermen.

tekstschrijvers in vierkant vierkant

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten zijn teksten op de website die zo zijn geschreven dat ze goed worden gevonden in Google. Goede SEO teksten zijn echter niet alleen maar gericht op een goede vindbaarheid in Google, maar zijn ook prettig om te lezen en zorgen voor een hoge conversie. De kwaliteit van de tekst van je website neemt in belang toe. Het volstaat ook niet meer om gewoon een aantal keren de zoekterm in je tekst te vermelden. Het is meer dan dat. Google is tegenwoordig prima in staat om teksten te interpreteren, er betekenis aan te verbinden en op basis van goede tekst te bepalen welke website beter aansluit bij de zoekopdracht van de gebruiker.

mockup desktop teksten 1
Huisstijl Vorm Gradient
GEOPTIMALISEERDE SEO TEKSTEN

Waar moet een SEO tekst aan voldoen?

Bij het schrijven van SEO teksten komt veel kijken. Allereerst moet de tekst natuurlijk relevant zijn. Het is belangrijk dat je helder voor ogen hebt welke boodschap je wilt overbrengen en voor wie je boodschap is bedoeld. Om de juiste lezers aan te trekken is het belangrijk om te bepalen welke (combinatie van) zoekwoorden de lezers intypen als zij zoeken naar de door jou aangeboden informatie. Vervolgens moet je bepalen wat de meerwaarde is van de tekst en wat je er mee wilt bereiken. Uiteindelijk dien je de tekst zodanig op te bouwen dat de lezer geïnteresseerd blijft en tot de door jou gewenste actie overgaat.

Waarom professionele SEO teksten laten schrijven?

  • De teksten worden in goed Nederlands opgesteld;
  • Teksten worden geoptimaliseerd voor vindbaarheid en leesbaarheid;
  • Het scheelt je veel tijd en energie;
  • De teksten en inhoud worden op tijd geleverd en binnen budget;
  • Ervaren seo copywriters die precies weten waar je tekst aan moet voldoen;
  • De boodschap wordt krachtig en duidelijk overgebracht;
  • Vakjargon wordt vermeden.
GEOPTIMALISEERDE SEO TEKSTEN

Gebruik van zoektermen in SEO teksten

Om de vindbaarheid op de gekozen (combinatie van) zoekwoorden te vergroten, moeten deze woorden op verschillende (belangrijke) punten in de tekst op de website terugkomen. Zo is het belangrijk dat deze woorden worden geaccentueerd, door ze bijvoorbeeld vet of schuingedrukt weer te geven, te gebruiken in titels en in verschillende alinea’s. De woorden moeten meerdere malen in de tekst terugkomen. Daarnaast is het verstandig om synoniemen te gebruiken. Door met al deze aspecten rekening te houden, is het voor zoekmachines eenvoudiger om de website te begrijpen. De website zal door goede geoptimaliseerde SEO teksten een hogere positie in de zoekresultaten krijgen.

GEOPTIMALISEERDE SEO TEKSTEN

SEO teksten laten schrijven

Saleswizard is gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten. Naast het feit dat Saleswizard complete SEO websites bouwt, schrijven wij zelf onze SEO teksten. Wij hebben onze eigen SEO tekstschrijvers in dienst. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke punten belangrijk zijn voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Wij hebben al voor veel klanten een toppositie in Google behaald. Dat doen we onder andere met behulp van goede SEO teksten. Wil jij teksten door ons laten schrijven, dan kan dat. Onze tarieven zijn:

  • € 82,50,- per losse pagina

Bij het tarief is inbegrepen het schrijven van de tekst, het plaatsen op de website en het optimaliseren met behulp van meta en titletags. In sommige gevallen vergt een hoge positie in Google meer dan 400 woorden op een pagina. Neem in dat geval even contact op voor een maatwerk offerte.

online marketeers in overleg 2

13

jaar experts in full service
online marketing

web developers in overleg vierkant
ERKENNINGEN & AWARDS

Bewezen resultaat

Wil je SEO teksten laten schrijven of bestaande teksten laten optimaliseren?

Wij zijn je graag van dienst. Laat je gegevens achter en Rob neemt vrijblijvend contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.