Linkbuilding Uitbesteden

Om je website op de eerste pagina van Google te krijgen en te houden, is het van belang voldoende kwaliteitslinks naar jouw website te verkrijgen. Dat kan je doen door je website aan te melden bij startpagina’s, links te ruilen of artikelen te schrijven met daarin links naar je website. Omdat het echter steeds lastiger is kwaliteitslinks te verkrijgen met en pagerank en relevantie voor jouw website, kunnen wij deze tijdrovende taak voor jou uit handen nemen met een zeer aantrekkelijk linkbuilding pakket.

Wij kunnen namelijk links voor jouw website plaatsen op websites met relevante content, wij zorgen voor een Penguin Proof linkprofiel en zorgen voor de juiste relevantie van het linkbuilding pakket.

Penguin Proof Linkbuilding pakket

Onze linkbuilding pakketten

Wij plaatsen en beheren al onze links handmatig, waardoor wij een unieke plaatsingsgarantie kunnen verstrekken. Dus geen uurtje factuurtje, maar gewoon betalen voor links die daadwerkelijk zijn geplaatst. Onze pakketten zijn als volgt samengesteld:

Linkbuilding Pakket Inhoud Prijs
One Way Partnerlinks 5 links, 2 verschillende anchorteksten € 44,95
One way links 5 links, 3 verschillende anchorteksten € 44,95
Blogpost/In Content PR links 2 links, met maximaal 2 anchorteksten € 64,95
Blogrol/Homepagina PR link 1 link € 24,95
Footer link 1 link € 24,95
Startpagina links 1 link € 6,95
Marktplaatslink 1 link € 12,95
Bedrijvengidslink 1 link € 12,95
Social Media link 1 link € 7,95
Handmatige Linkbuilding Per uur € 45

 

De pakketten wij in elke combinatie af te nemen en volledig One Way en handmatig geplaatst met verschillende anchorteksten. De websites zijn gehost op servers met verschillende IP adressen. De startpagina links in het linkbuilding pakket betreffen verschillende startpagina’s, klonen en dochterpagina’s.

Waarom ons linkbuilding pakket?

Onze pakketten zijn laagdrempelig en van goede kwaliteit. Door 1 of meerdere pakketten in combinatie af te nemen, Profiteer je van de volgende voordelen:

  • Uitstekende kwaliteitslinks naar jouw website
  • Persoonlijk en penguin proof linkprofiel
  • Geleidelijke en handmatige plaatsing
  • Plaatsingsgarantie met overzichtelijke rapportage
  • Aantoonbare verbetering van je website posities
  • Geen langdurige contracten

Linkbuilding pakket bestellen

Ons linkbuilding pakket is makkelijk te bestellen. Vraag nu vrijblijvend informatie aan en neem de proef op de som. Je kan ons bereiken op 088-7709999 via mail sales@saleswizard.nl of vul het formulier in op de rechterzijde.