Overname Prodes door Saleswizard | Saleswizard
Overig

Overname Prodes door Saleswizard

Overname Podes bv

Geschreven door
Frank Krepel

Bijgewerkt op
15 februari, 2024

Met gepaste trots informeren we je over de overname van Prodes b.v. door Saleswizard per 1 juni 2022.

Prodes is als eigen label binnen Infocaster uitgegroeid tot een professionele WordPress maatwerk agency met trouwe relaties. Om haar klanten en de mensen binnen Prodes nog meer tot bloei te laten komen, komt Prodes beter tot z’n recht onder de vleugels van Saleswizard. Met de overname van Prodes door Saleswizard wordt de dienstverlening verder geprofessionaliseerd.

Overname is onderdeel van strategische samenwerking

Infocaster en Saleswizard bv zijn per 1 juni 2022 een strategische samenwerking aangegaan. De eerste stap in deze samenwerking is de overname van Prodes BV, binnen Infocaster verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk WordPress websites, door Saleswizard. Door de overname wordt de dienstverlening aan de ruim 300 klanten van Prodes onderdeel van de portefeuille van Saleswizard, die haar klantenbase tot meer dan 1400 klanten uitbreidt. Door de verkoop van Prodes vergroot Infocaster de focus op het ontwikkelen van Umbraco websites naar de top speler in het oosten van Nederland. De samenwerking versterkt tegelijk de banden waardoor er een sterke marketing partij ontstaat.

Prodes en Saleswizard: Samen sterker!

Saleswizard is net als Prodes gespecialiseerd in WordPress webdevelopment en onderhoud. Saleswizard beheert inmiddels ruim 1100 websites voor haar klanten. Door de overdracht van Prodes aan Saleswizard, versterkt Saleswizard de dienstverlening met maatwerk WordPress webdesign en kan Infocaster zich volledig richten op het aanbieden Microsoft applicaties. Door strategisch samen te gaan werken, kunnen klanten van beide bedrijven juist gebruik maken van een totaalpakket aan online diensten en ontstaat er een groep van online bedrijven met een uitdagende en stabiele werkomgeving voor de gezamenlijk ruim 68 digitale experts die er werkzaam zijn.

Meer op komst

In de toekomst verwachten beide bedrijven nog veel meer vruchten te kunnen plukken van deze strategische samenwerking in het bieden van complete oplossingen aan haar klanten en relaties. 

Samen sparren over jouw website?

Denk je dat je meer kunt halen uit jouw WordPress website? Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je bezoekers te boeien en binden? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek!

ik heb interesse

Gerelateerde artikelen

 • De 17 belangrijkste webdesign trends van 2024
  webdesign
  De 17 belangrijkste webdesign trends van 2024
 • De beste ai tools
  Content Marketing, Online Marketing
  De 10 beste AI tools voor marketing [2024]
 • 7 eenvoudige stappen om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren
  Content Marketing, Conversie Optimalisatie, webdesign
  7 eenvoudige stappen om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren
 • einde van persoonlijke advertenties op Facebook & Instagram
  Facebook
  Is dit het einde van gepersonaliseerde advertenties op Facebook & Instagram?