Nieuwe website nodig?

Is je website verouderd, past het design niet meer bij je bedrijf of is de website niet vooruit te branden? Is het gevoel bij je huidige website niet goed of heb je het idee dat er meer uit je website te halen valt? Grote kans dat je toe bent aan een nieuw webdesign waarmee je wel de volgende stap met je bedrijf kunt maken. Een goed webdesign is echter wel meer dan een een standaard template downloaden en aanpassen.

Webdesign op maat

Wij gebruiken de merkidentiteit en het brandbook van je bedrijf als basis voor een uniek webdesign. De look en feel van het webdesign sluit daardoor naadloos aan bij  de missie, visie en kernwaarden van je bedrijf. Daarnaast vormt het design een perfecte match met de positionering ten opzichte van je doelgroep. De combinatie van lay-out, beelden, kleuren en lettertypen zorgen voor een consistent geheel waarmee je het onderscheid maakt ten opzichte van je concurrenten. Kortom, wij zorgen dat het plaatje klopt en onderscheidend is.

Een nieuwe website die aan alle voorwaarden voldoet

Behalve dat het plaatje volledig moet kloppen, wil je natuurlijk ook dat je website weer aan alle voorwaarden voldoet én weer jaren meegaat. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en snelheid zijn met de introductie van Google’s Core Web Vitals nog belangrijker dan deze al waren. Met standaardtemplates val je al snel buiten de boot. Wij maken daarom géén gebruik van standaard templates en bouwen voor elk webdesign een unieke website. Laat je jouw website maken door Saleswizard, dan is:

Professioneel webdesign nodig?

 • je webdesign volledig op maat gemaakt;
 • de website supersnel en veilig;
 • alles eenvoudig aan te passen en uit te breiden;
 • de mobiele weergave optimaal;
 • de conversie optimaal;
 • beschik je over alle mogelijke SEO tools.

Krijg je steeds meer het gevoel dat je huidige website niet meer voldoet? Zakt je website in Google? Klagen klanten over de snelheid? Is je bedrijf toe aan de volgende fase? Vraag ons dan vrijblijvend om advies.

WordPress website op maat

Voor de doe-het-zelver zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden beschikbaar om voor weinig geld een website te maken. Ook voor WordPress zijn er tienduizenden standaard templates beschikbaar voor maar enkele tientjes die je snel kunt aanpassen. Waarom zou je dan een WordPress website helemaal op maat laten maken? Een terechte vraag natuurlijk. Wij merken dat de extra investering in een uniek webdesign het geld dubbel en dwars waard is. Je website sluit volledig aan op de merkidentiteit, is sneller veiliger en zorgt voor meer bezoekers en conversies.

Conversie optimalisatie

Uiteraard moet het design kloppen, maar uiteindelijk gaat het wel om rendement. Als je adverteert in Google of op social media, wil conversies zien. Wij schenken daarom veel aandacht bij het webdesign aan conversie optimalisatie. Met de ervaring van duizenden websites die wij inmiddels hebben gebouwd, weten we wat wel en niet werkt.Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat bezoekers beter converteren naar leads en klanten. De belangrijkste factoren van conversie optimalisatie zijn:Verhoog de conversie met een landingpage

 • een overzichtelijke website met opvallende knoppen;
 • duidelijke USP’s waarin de voordelen tot uiting komen;
 • laagdrempelige manieren om contact op te nemen;
 • goede formulieren met een overtuigende call-to-action;
 • reviews en andere zaken die bijdragen aan vertrouwen;
 • de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat zoekmachines jouw website goed kunnen vinden en dat je hoge posities in Google hebt. De drie belangrijke pijlers van zoekmachine optimalisatie zijn:

 1. Techniek
 2. Content
 3. Autoriteit

Een goede SEO website vormt dus een belangrijke basis voor zoekmachine optimalisatie. Met de juiste techniek leggen wij de juiste basis voor hoge posities in Google.

Werkwijze Webdesign en Website Bouw

Voor het ontwerpen en maken van een nieuwe website hanteren wij een effectieve werkwijze die altijd leidt tot het gewenste resultaat. De volgende stappen leiden op een snelle manier tot een goede nieuwe website voor jouw bedrijf:

 • Stap 1: Vaststellen merkidentiteit en huisstijl
 • Stap 2: Design mobiele en desktop website
 • Stap 3: Bouw van de website conform design
 • Stap 4: Contentoptimalisatie
 • Stap 5: Oplevering Demo voor akkoord
 • Stap 6: Migratie nieuwe website en site audit

Na oplevering van de website kunnen wij de hosting en onderhoud tegen een vast laag bedrag per maand verzorgen. Je hebt dan geen omkijken naar alle noodzakelijke server, WordPress en plugin updates en je website wordt dagelijks geback-upt.

.

Waarom kiezen voor Saleswizard?

Bij Saleswizard gaat het om meer dan alleen een mooi design. Het webdesign moet ook aansluiten op de zorgvuldige opgebouwde merkidentiteit en dit versterken. Als full service online marketing bureau bieden we je meer dan een website. Wij verbeteren de vindbaarheid in Google en verzorgen effectieve campagnes op social media. Ruim 1100 opdrachtgevers gingen jou al voor en waarderen Saleswizard met 4,9 sterren in Google (met een maximum van 5). Vrijblijvend kennismaken? Wij ontvangen je graag in ons monumentale pand in het hartje centrum van Arnhem.

Vrijblijvend informatie aanvragen?

Overweeg je een nieuwe website te laten bouwen? Vraag ons dan sowieso om een offerte. Want een webdesign van Saleswizard omvat veel meer dan een brochure op internet. Het is de basis van jouw online marketing activiteiten en wij helpen je daarbij. Door onze transparante en duidelijke werkwijze, hanteren wij scherpe tarieven. Kortom voor een professioneel en optimaal webdesign moet je bij Saleswizard zijn. Vraag meer informatie via het formulier of bel voor een vrijblijvende prijsopgave naar088 7709999.