Afhaal-, bestel- en bezorgwebsite voor horecabedrijven | Saleswizard
Aanbieding, webdesign

Afhaal-, bestel- en bezorgwebsite voor horecabedrijven

Afhaal bezorg webshop actie

Geschreven door
Frank Krepel

Bijgewerkt op
31 januari, 2024

Speciale aanbieding: webshopmodule voor horecabedrijven

Op zondag 15 maart 2020 moesten alle horecabedrijven plotsklaps gedwongen de deuren sluiten als gevolg van de coronacrisis. In elk geval tot 6 april 2020.  Alleen restaurants met een afhaal- en bezorgfunctie kunnen nu nog open blijven.

Door deze tijdelijke sluiting van de horeca melden restaurants zich massaal aan bij thuisbezorg services als Thuisbezorgd en Deliveroo. Maar de wachttijd loopt daar op en bedraagt nu al enkele dagen. Bovendien moet je als restaurant dan 12% provisie afdragen. Wil en kan je dat?

Omdat wij de horeca een warm hart toedragen, hebben wij een een handige plug-and-play oplossing bedacht: de bestel- en webshopmodule voor horeca. Bekijk snel hoe deze oplossing je kan helpen!

Afhaal- en bestelwebshop voor restaurants en lunchrooms

Je hebt al een mooie website, je maakt gebruik van social media en je hebt een trouwe schare aan klanten. Zij laten je in de tijd van de coronacrisis echt niet vallen en zullen graag eten bij je willen bestellen. Met een webshopmodule op je website, maak je dat alsnog mogelijk. Weliswaar kunnen je loyale gasten niet in je restaurant genieten, maar wel thuis op de bank of aan de eigen eettafel.

Met deze webshopmodule bieden wij jou:

 1. een webshop gebaseerd op jouw huisstijl;
 2. met overzichtelijke weergave van je voor-, hoofd-, bij- en nagerechten;
 3. een bestel- en betaalfunctie;
 4. de koppeling met IDEAL, Mollie, Etc.
 5. Google en Tripadvisorkoppeling;
 6. mogelijkheid bezorgkosten te berekenen;
 7. zonder maandelijkse kosten;
 8. eenvoudig zelf te beheren;
 9. binnen 24 uur online;
 10. zonder provisie aan Thuisbezorgd of Deliveroo.

Zet je menu razendsnel online en laat mensen kiezen voor afhalen of bezorgen. Hierna zie je een voorbeeld van een afhaalwebsite. Snel, eenvoudig, mobiel vriendelijk.

Hoe maken wij de afhaal- en bestelwebsite?

Speciaal voor horecabedrijven hebben wij een plug-and-play WordPress/Woocommerce template ontwikkeld. Het template passen wij volledig aan naar je eigen stijl, sfeer en specifieke wensen. We configureren alle betaal- en facturatie-instellingen, sluiten je betaalprovider aan en helpen je bij het vullen van de webshop met afhaal- en bezorggerechten.

Heb je al een WordPress website, dan kunnen wij de webshop integreren in je huidige website. Heb je geen WordPress website of houd je de webshop liever gescheiden van je website? Dan installeren wij de module op een subdomein, bijvoorbeeld webshop.jouwdomein.nl.

Hoe snel is mijn webshop online?

In principe kan je webshop binnen een dag live zijn. Wij moeten dan wel beschikken over de inlog gegevens van je hosting- en domeinregistratie, de gerechten, foto’s, beschrijvingen en prijzen. En natuurlijk betaalkoppeling. Ingewikkeld? Nee hoor. Wij helpen je met handige checklists, stappenplannen en tutorials.

Hoeveel kost de webshopmodule?

Met de oplossing die we hebben bedacht, kunnen we nu aanbieden voor €500,- eenmalig inclusief de hosting voor 1 jaar. Normaal gesproken kost het opzetten van een bestelsite voor een restaurant €2500,-. En maandelijkse hosting van €25. Je bespaart dus zomaar €2300. En in tegenstelling tot deelname aan Thuisbezorgd hoef je geen 12% provisie te betalen!

Hoe dat kan? In deze zware periode van de coronacrisis willen we horecabedrijven gewoon graag helpen. We doen het omdat we het kunnen en willen.

NB: de betalingstermijn is 120 dagen. Regel nu extra omzet en betaal over 3 maanden!!!

Gebruikmaken van deze webshopaanbieding?

Heb je een restaurant of ander horecabedrijf en ben je gedwongen gesloten als gevolg van het coronavirus? Dan kun je gebruik maken van deze unieke aanbieding. Regel je bestel- en afhaalwebsite nu eenmalig voor €500,-! Tijdelijk met een betalingstermijn van 120 dagen!

Ja, ik heb interesse

Gerelateerde artikelen

 • header blog social media trends 2024
  Content Marketing, Social Media
  De 7 belangrijkste social media trends van 2024
 • De 17 belangrijkste webdesign trends van 2024
  webdesign
  De 17 belangrijkste webdesign trends van 2024
 • De beste ai tools
  Content Marketing, Online Marketing
  De 10 beste AI tools voor marketing [2024]
 • 7 eenvoudige stappen om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren
  Content Marketing, Conversie Optimalisatie, webdesign
  7 eenvoudige stappen om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren