Razendsnelle SSD webHosting

Omdat de snelheid van je website van groot belang is voor website optimalisatie, hebben wij de hosting in eigen beheer. Bij Saleswizard profiteer je van Dedicated Servers die er helemaal op zijn ingericht je website snel, betrouwbaar en veilig te hosten. Omdat wij standaard gebruikmaken van SSD webhosting is je website bovendien net even wat sneller.

Snelle SSD Webhosting

Waarom kiezen voor Webhosting van Saleswizard

Saleswizard is je alles-in-1 webdesignbureau. Wij ontwerpen, ontwikkelen en hosten je website. En wij maken hem vindbaar in Google en Bing. Webhosting is een belangrijk onderdeel van onze service. Daarmee hebben we alles in eigen hand om jou een optimale service te bieden. Profiteer van de volgende voordelen als je kiest voor webhosting door Saleswizard:

  • Gemakkelijk 1 aanspreekpunt voor je website, hosting, seo en online marketing;
  • Onbeperkte opslag en geen verborgen kosten;
  • Meerdere malen per dag automatische backups van je mail en website;
  • Altijd de laatste en meeste recente serversoftware;
  • Managed en Dedicated website hosting;
  • Malware detectie en preventie;
  • Razendsnelle SSD opslag en de snelste CPU’s;
  • Onbeperkt aantal e-mailadressen;
  • Totale ontzorging op het gebied van webhosting en mail.

Geschikt voor alle opensource Content Management Systemen

Saleswizard biedt hosting aan voor alle bekende Content Management Systemen. Het meeste gebruikte systeem is WordPress, De servers zijn ingericht om een perfecte performance te kunnen bieden. Alle servers zijn voorzien van de meeste recente PHP versies wat zorg voor hoge snelheid. Ook is de configuratie helemaal ingesteld om het beste uit WordPress, Magento en Joomla te halen.

Wordpress Hosting

Magento hosting

joomla webhosting

Veelzijdige mailoplossingen

E-mailafhandeling is inbegrepen in ons hostingpakket. Mail is te gebruiken met behulp van alle veel voorkomende mailprogramma’s en op desktop en telefoon. De mail wordt standaard gesynchroniseerd tussen alle apparaten. Ook kan de mail worden uitgelezen via je je browser, via een onze handige webmail. Wil je liever gebruikmaken van Office365 of van Google Apps? geen probleem, wij regelen het voor je.

Webhosting door Saleswizard laten verzorgen?

Je website breng je eenvoudig onder bij Saleswizard. De webhosting is inbegrepen in ons Seo Abonnement. Voor Seo klanten is deze service dus helemaal gratis. Ben je (nog) geen Seo klant? Dan betaal je slechts een all-in bedrag van €120 per jaar. Wij bieden je goede service voor een goede prijs. Meer weten over webhosting door Saleswizard? Bel 088-7709999 of reageer via het formulier op deze pagina.