WordPress Snelheid Optimalisatie

De snelheid van je website is van zeer groot belang. Niet alleen is de snelheid een van de belangrijke rankingfactoren in Google, ook zorgt een snelle website ervoor dat je meer reacties en of bestellingen op je website krijgt. Omdat veel websites in wordpress worden gemaakt, neemt de behoefte aan wordpress snelheid optimalisatie enorm toe. Speciaal voor mensen die de snelheid van hun website belangrijk vinden, bieden wij hen aan de snelheid van hun wordpress website te verhogen.

Ja, ik wil graag meer informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress snelheid verbeteren

Wordpress is een zeer handig systeem dat je op eenvoudige wijze van veel standaard en vaak gratis functies gebruik laat maken. Dat verklaart ook de grote populariteit van WordPress als CMS voor je website. Ruim 45% van de websites wordt al gebouwd in WordPress. Saleswizard heeft zich dan ook gespecialiseerd in het WordPress als basis voor webdesign. Naast de grote voordelen van WordPress is het belangrijke nadeel dat, indien niet geoptimaliseerd, een wordpress website snel traag kan worden. Dat is op te lossen. Maar het verbeteren van de snelheid van je wordpress website, is wel een intensieve klus. Hierna zetten wij de stappen voor je op een rij.

Zeven stappen om je wordpress website sneller te maken

 1. Verminder het aantal wordpress plugins;
 2. Maak gebruik van snelle wordpress hosting;
 3. Optimaliseer het wordpress theme/sjabloon
 4. Pas  .htacces aan om HTML, CSS en Javascript te comprimeren;
 5. Analyseer Google Pagespeed tools om te bekijken waar je verbeterpunten zitten;
 6. Verplaats javascript en css naar de footer van je website;
 7. Comprimeer alle javascript en css bestanden;
 8. Verklein de afbeeldingen op je website;
 9. Pas browsercaching toe op je website.
online marketeers in overleg 2

13

jaar experts in full service
online marketing

web developers in overleg vierkant

Je website sneller maken

De eerste 3 stappen nemen we automatisch mee in de bouw van je nieuwe website. Van een goede websitebouwer mag je dat ook zeker verwachten. De extra stappen 4 t/m 9 kunnen veel opleveren, maar kosten ook veel tijd. Om bijvoorbeeld de HTML, Javascript en CSS code aar de footer van je website te verplaatsen, klinkt heel eenvoudig. Maar heelaas hangt de goede werking van je website daarmee samen en moet dat code voor code verplaatst worden. Als het tegenzit, moeten soms hele delen van je website opnieuw gebouwd worden. Voor het optimaliseren van de afbeeldingen bestaan plugins die dat automatisch voor je regelen. Maar dat gaat weer ten koste van de kwaliteit van de foto’s. Het heeft vaak tot gevolg dat afbeeldingen onscherp of korrelig worden. Daarom bewerken wij de afbeeldingen stuk voor stuk in photoshop en plaatsen ze geoptimaliseerd weer terug. We raden je daarom aan om het niet allemaal zelf te doen, maar het door ons te laten doen. We kunnen je een fixed price aanbieden voor het optimaliseren van je website.

Kosten websitesnelheid verbeteren

Voor de meeste websitebouwers is het verbeteren van de websitesnelheid een moeilijk verhaal. Het is ook lastig om in te schatten hoe lang je ermee bezig bent. Zeker omdat bij sommige ingrepen de website volledig opnieuw moet worden opgebouwd. We bieden 2 mogelijkheden aan:

 1. OPTIE 1: huidige wordpress website optimaliseren: € 300
 2. OPTIE 2: van scratch af aan de website opnieuw opbouwen: € 750

Bij de eerste optie is een score van 65 of hoger in Google Page Speed Analyse mogelijk. Bij de tweede optie kan zelfs een score van 90 of hoger worden behaald. Een score van 100 adviseren wij niet om te streven. Dat gaat te veel ten koste van de normale functionaliteit. Google bepaalt veel maar niet alles….

webdevelopment-vierkant
PARTNER

We zijn partner van diverse platformen

Icon_Hosting

Laadtijd van je website verbeteren? Wij zijn je graag van dienst!

Laat ons weten of je gebruik wilt maken van ons aanbod om de snelheid van je website te verbeteren en de laadtijd van je website te verminderen. Saleswizard heeft 800+ websites in beheer en wordt door 100% van de klanten aanbevolen. Ook je website optimaliseren? Vul het formulier in op deze website of mail naar sales@saleswizard.nl.