Een betaalbare en professionele website laten maken?

Op zoek naar Webdesign Renkum?  Saleswizard maakt betaalbare websites voor het MKB. Het uitgangspunt bij onze websites is een goede vindbaarheid in Google. Daarnaast ondersteunen wij met social media marketing en bijvoorbeeld het adverteren op Facebook. Als je op zoekt bent naar een allround online marketing bureau voor je nieuwe website, dan zijn wij je aangewezen partner!

Webdesign Renkum

Webdesign Renkum? Bij jou in de buurt!

Ons kantoor is gevestigd aan de Velperbinnensingel 5 Arnhem. Daar werken zo’n 20 webdesigners, tekstschrijvers en Seo specialisten voor ruim 500 verschillende klanten waarvan een flink deel afkomstig is uit Renkum. Saleswizard is in 2010 van start gegaan en zo langzamerhand uitgegroeid tot een middelgroot webdesignbureau met een focus op online marketing. Wij komen graag bij je langs, maar een bezoek aan ons kantoor is natuurlijk ook gewoon mogelijk. We zitten bij je om de hoek!

Onze Online Marketing Diensten

Saleswizard is daarmee echt een allround online marketingbureau waaraan je het webdesign van je nieuwe website met een gerust hart kunt uitbesteden. Webdesign Renkum kan je dus beter aan Saleswizard uitbesteden..

webdesigner Renkum

Responsief Webdesign dus geschikt voor smartphone en tablet

Het internetgebruik is verschoven van desktop PC naar mobiel gebruik. Meer dan 60% maakt gebruik van internet via tablet of smartphone. Dat betekent dat de eisen het webdesign ook zijn veranderd. Saleswizard maakt daarom alleen responsive websites die  geschikt zijn voor mobiel gebruik en andere apparaten. De website past zich daadoor automatisch aan aan het formaat van het gebruikte toestel of apparaat. Door hier van te voren al rekening meet te houden, maken wij een website die uitermate gebruiksvriendelijk en betaalbaar is.

Gebruiksvriendelijk CMS

Wij maken onze websites op basis van WordPress. Bijna 4 van de 10 websites maken gebruik dit platform. Dat zorgt ervoor dat er veel technieken en extra functies beschikbaar zijn. Bovenal is WordPress voor gebruikers een zeer vriendelijk systeem. Inhoud, structuur en afbeeldingen kunnen daardoor eenvoudig zelf worden aangepast.

Optimaal vindbaar in Google

Naast een goed webdesign, zorgen wij dat je website optimaal vindbaar is in Google. Het webdesign voldoet aan alle criteria zowel technisch als qua lay-out om goed gevonden te worden. Wij beschikken over seo tekstschrijvers en seo specialisten die de inhoudelijke invulling kunnen verzorgen. Je website is optimaal vindbaar in Google.

Op zoek naar Webdesign Bureau Renkum?

Wil je een nieuwe website of webdesign voor je bedrijf? Wij hebben een keuze uit honderden voorbeelden en kunnen je adviseren welke website het beste pas bij je bedrijf. Vraag ons dus om een offerte voor je website. Onze webdesigner gaat graag voor je aan de slag. Daarnaast helpen wij je met alle online marketing activiteiten. Vul het formulier in op deze pagina of bel 088-7709999!