Saleswizard wederom een FD Gazelle in 2021 | Saleswizard
Online Marketing, Overig

Saleswizard wederom een FD Gazelle in 2021

saleswizard FD gazelle 2021

Geschreven door
Niels Kruitbosch

Bijgewerkt op
19 februari, 2024

Saleswizard is trots dat we ook in 2021 meetellen als een van de 691 snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Op 25 november wordt de FD Gazelle Award in ontvangst genomen. De awards worden dit jaar inmiddels voor de 18e keer uitgereikt en Saleswizard is hierbij al 7 keer in de prijzen gevallen. Om mee te mogen doen aan de awards moet de omzetgroei van de afgelopen drie jaar minimaal 20% zijn met een positief nettoresultaat. Dat Saleswizard ondanks de Coronacrisis toch door heeft kunnen groeien is dan ook een bijzondere prestatie waar we trots op zijn.

Saleswizard groeit mee met onze klanten sinds 2010

Saleswizard verzorgt online marketing voor meer dan 1200 MKB klanten. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door Rob Schatorjé en Frank Krepel, en werd in 2011 verder versterkt door mede-eigenaar Mersin Karisik. Saleswizard is afgelopen jaren flink gegroeid en inmiddels bestaat ons team uit meer dan 30 medewerkers. Denk hierbij aan online marketeers, developers, tekstschrijvers, sales en meer! Hiernaast maakt Saleswizard ook gebruik van een freelancers op het gebied van sales, development en video/fotografie.

Het aantal klanten neemt nog altijd maandelijks toe en de verwachting is dat deze groei dan ook zal blijven voortduren. Ons team groeit hiervoor mee om onze klanten blijvend van dienst te kunnen zijn. Saleswizard staat klaar voor MKB bedrijven die behoefte hebben aan een no-nosense online marketing partner.

Online Marketing Bureau Saleswizard

Marktontwikkeling

Sinds de Coronacrisis is vindbaarheid online voor veel bedrijven nog meer onmisbaar geworden. Ook zijn sinds onze oprichting jaarlijks vele spelregels op het gebied van online marketing veranderd. Omdat er in Nederland jaarlijks steeds meer bedrijven bijkomen wordt het steeds lastiger om je online te profileren en de mogelijkheden

 • In 2010 had nog maar 22% van de Nederlanders een smartphone. In 2021 is de smartphone vrijwel niet meer weg te denken en worden websites in meer dan 50% van de gevallen bezocht via mobiel.
 • Google is tegenwoordig overgestapt op mobile-first indexering en kijkt steeds meer naar kwaliteit en core web vitals, wat inhoudt dat de kwaliteit van jouw mobiele website, de snelheid en gebruiksvriendelijkheid steeds meer bepalen of jouw website kans maakt om bovenin de Google zoekresultaten getoond te worden.
 • Advertentiebudgetten van bedrijven worden noodgedwongen steeds hoger door een steeds verder groeiend aantal adverteerders. Hierdoor is het belangrijk om efficiënte en doeltreffende advertenties te kunnen opzetten voor de beste return on investment.

Online marketing op maat

Saleswizard speelt als allround online marketingbureau in op deze ontwikkelingen door een breed aanbod van online marketing diensten.

Kortom Saleswizard biedt een alles-in-1 marketingoplossing op maat voor uw bedrijf!

MKB’ers hebben het liefst 1 aanspreekpunt voor al hun online marketing en een partner die meedenkt om verder te groeien online. Dit is precies de dienstverlening die Saleswizard biedt!

Gerelateerde artikelen

 • header blog social media trends 2024
  Content Marketing, Social Media
  De 7 belangrijkste social media trends van 2024
 • De 17 belangrijkste webdesign trends van 2024
  webdesign
  De 17 belangrijkste webdesign trends van 2024
 • De beste ai tools
  Content Marketing, Online Marketing
  De 10 beste AI tools voor marketing [2024]
 • 7 eenvoudige stappen om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren
  Content Marketing, Conversie Optimalisatie, webdesign
  7 eenvoudige stappen om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren