Zoekmachine optimalisatie en webdesign Dakdekkers

Voor een dakdekkersbedrijf is het van essentieel belang dat de website online vindbaar is in Google. Een dakdekker heb je maar eens in de zoveel tijd nodig om je dak te vernieuwen. En als je dak lekt, dan heb je als klant geen tijd om overal offertes op te vragen. Je wil gewoon snel van je lekkage af. Daarnaast hoeft een website van een dakdekker ook zeker niet het modernste van het modernste te zijn. Het webdesign voor dakdekkers, kenmerkt zich dan ook meestal door een eenvoudig en functioneel design. Een typische website voor een dakdekker onderstreept het vakmanschap en de bereikbaarheid voor spoedwerkzaamheden.

Webdesign Dakdekkers

Waar het webdesign voor een dakdekkersbedrijf aan moet voldoen

Een website voor een dakdekkersbedrijf moet voldoen aan de volgende zaken:

 • telefoonnummer altijd duidelijk in het zicht;
 • een duidelijk opvallend offerteformulier;
 • de werkzaamheden in een oogopslag duidelijk;
 • goede klantrecensies in beeld;
 • certificaten en vakdiploma’s goed zichtbaar.

Webdesign Daklekkage

Mobiele website dakdekker

Functioneel webdesign dakbedekking

Je dakdekkersbedrijf hoog in Google

Als je zoekt naar een dakdekker in Google krijg je 3 soorten resultaten te zien:

 • advertenties;
 • Google Maps;
 • organische resultaten.

Wij adviseren je in elk van de resultaten goed zichtbaar te zijn. Google Advertenties kosten wellicht geld, maar je bent bovenaan zichtbaar en het levert je gegarandeerd direct omzet op. Google Maps is zeg maar het telefoonboek van Google. Maximaal 3 resultaten worden daar getoond en het is nog best lastig om daar te staan, zoals je ook kunt lezen in ons artikel “Hoger in Google Maps“. Onder de Google Maps resultaten staat het eerste organische resultaat. Voor het zoekresultaat in Google hoef je niet te betalen. Het is zeker interessant om daar te staan, want veel mensen klikken uit principe niet op de advertenties omdat ze denken dan duurder uit te zijn.

Op welke woorden moet je dakdekkers website vindbaar zijn?

Klanten zoeken vooral naar de vakman, dus dakdekker, bij hen in de buurt. Ze zijn op zoek naar de dienst, niet het product. Wij adviseren daarom op de volgende woorden wel vindbaar te zijn:

 • dakdekker (5400 zoekopdrachten per maand);
 • dakdekkersbedrijf (1900 zoekopdrachten per maand);
 • dakgoot reparatie (1900 zoekopdrachten per maand);
 • dakreparatie en renovatie (1000 zoekopdrachten per maand);
 • daklekkage (1600 zoekopdrachten per maand);
 • dakwerken (590 zoekopdrachten per maand).

Een veel gemaakte fout is dat een dakdekker gevonden wil worden op producten, zoals EPDM dakbedekking. Mensen die hiernaar zoeken zijn op zoek naar webshops en niet per se naar de dienstverlener.

Zoekopdrachten combineren met plaatsen

Het is verstandig om je zoekopdrachten te combineren met plaatsen, dus bijvoorbeeld “Dakdekker Oosterbeek”. Zo vindt je de opdrachten bij jou in de buurt en het is eenvoudiger hoog te ranken in Google. Ervaring leert dat dit ook de betere offerte aanvragen oplevert.

Als Dakdekker hoog in Google gevonden

Saleswizard online marketing hero

Vanaf €175 p/m

Social media marketing voor dakdekkers

Je potentiële klanten vind je niet alleen via Google. Je kan ze ook bereiken via social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Het is mogelijk je website te koppelen aan je social media accounts zodat je én beter vindbaar wordt in Google én mensen je zien op social media.

Het is ook mogelijk heel gericht te adverteren met een klein budget. Facebook bijvoorbeeld, weet precies welke mensen bezig zijn met de renovatie of verbouwing van hun huis. Grote kans dat het adverteren via Facebook je veel nieuwe klanten oplevert, want nog maar weinig dakdekkers grijpen deze kans.

All-in-one pakket voor dakdekkers

Wil jij een goede website voor je dakdekkersbedrijf, die je geen geld kost maar oplevert? Laat ons dan jouw webdesign, je Google optimalisatie en social media verzorgen. Wij regelen alles voor je. We schrijven je teksten en plaatsen je foto’s. Je kan je met jouw vak bezighouden en wij zorgen voor nieuwe klanten. De voordelen op een rij:

 • nieuw modern webdesign;
 • 100% veilig en goed onderhouden;
 • alle teksten worden voor je geschreven;
 • Google vindbaarheid garantie;
 • social media support;
 • doelgericht adverteren in Google en Facebook;
 • je eigen aanspreekpunt.

Saleswizard is niet alleen Google Premier Partner maar scoort ook gemiddeld een 9,2 als het gaat om klanttevredenheid. Heb je een dakdekkersbedrijf, dan zijn we op zoek naar jou, zodat we nog een klant tevreden kunnen maken!

online marketeers in overleg 2

13

jaar experts in full service
online marketing

web developers in overleg vierkant

Maatwerk webdesign dakdekkers

Vraag nu een offerte aan en je ontvangt vrijblijvend meer informatie over onze webdesigns voor dakdekkers. Ook ontvang je een gratis scan van jouw website!

Als je liever gewoon even wilt bellen dan kan dat ook via 088-770999 of mailen via sales@saleswizard.nl.

Afbeelding_Dienstdetail_Advertising_02
PARTNER

We zijn partner van diverse platformen

Icon_Hosting

Vrijblijvende offerte dakdekker webdesign

Wil jij een website die voldoet aan alle moderne standaarden en die supergoed vindbaar is in Google? En zoek je een partner die je helpt met je social media, die je wegwijs maakt in alle mogelijkheden en je tegelijk 100% ontzorgt? Vraag dan nu een offerte aan!