De Google Premier Partner Badge

Saleswizard is al sinds 2010 Google Partner, maar sinds vandaag ook officieel Google Premier Partner! Google maakt sinds vorig jaar onderscheid tussen gewone partners en premier partners. Alleen toonaangevende bedrijven die voldoen aan aanvullende certificerings- en prestatievereisten komen in aanmerking voor Google de Premium Partner-badge. We zijn natuurlijk enorm trots op deze erkenning!

Wat zijn Google Partners?

Google Partners zijn bureaus die beschikken over gekwalificeerd personeel met verschillende certificaten op het vlak van Adwords, Search, Display en Mobile advertising. Daarnaast worden de beheerde Adwords campagnes voortdurend beoordeeld op kwaliteit en prestaties. Google Partners krijgen extra begeleiding van Google in de vorm van opleidingen, trainingen en natuurlijk directe support. Doe je dus zaken met een Google Partner, dan ben je dus beter verzekerd van deskundigheid en kwaliteit.

Wat is een Premier Partner?

Voor Google Premier Partners legt Google de lat net even wat hoger. Dat geldt voor het aantal gecertificeerde medewerkers, het aantal beheerde klanten, de totale omvang van het beheerde budget maar ook de kwaliteit en prestaties van de beheerde accounts. Bij het beoordelen van de prestaties van een bedrijf, kijkt Google ook naar de omzetgroei van klanten, klantbehoud, algemene omzetgroei en toename van het aantal adverteerders. Alleen Premier Partners mogen het Premier Badge voeren. Zo weet je dus als klant dat je goed zit.

De voordelen van Professioneel Adwords beheer

Laat jij je Adwords door Saleswizard beheren, dan bieden wij de volgende voordelen:

  • Strategisch zoekwoorden analyse;
  • Effectief campagne ontwerp;
  • Aansprekende advertenties;
  • Optimaal gebruik van alle advertentie opties;
  • Regelmatig zoekwoorden- en biedingenbeheer;
  • Transparante en duidelijke communicatie;
  • Meedenken en proactief werken.

Jouw Adwords in beheer bij een Google Premier Partner?

Wij kijken graag naar je bestaande Adwords Campagne en geven je gratis een second opinion. Wil je een Adwords campagne starten? Wij geven je een vrijblijvend advies!

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.