Over ons

SalesWizard is in 2010 opgericht door Rob Schatorjé, Frank Krepel en Mersin Karisik. In een paar jaar is Saleswizard uitgegroeid tot een middelgroot online marketing bureau met enkele honderden klanten. Saleswizard heeft 25 vaste medewerkers en een uitgebreid netwerk van freelancers waaronder programmeurs en tekstschrijvers.

Saleswizard richt zich voornamelijk op MKB bedrijven. De werkwijze is direct, no-nonsens en transparant en sluit daarmee goed aan op de wensen van het midden- en klein bedrijf. De belangrijkste pijlers van onze dienstverlening zijn Google en Facebook.  Wij maken websites, verzorgen SEO campagnes en ontwikkelen effectieve advertentiecampagnes met Google Adwords, Facebook, Bing en Instagram.

Online Marketing Bureau Saleswizard

Onze klanten

Ruim 80% van onze klanten is een echt MKB bedrijf. Dat zijn bijvoorbeeld bouwbedrijven, hoveniers, loodgieters, dakdekkersbedrijven maar ook zakelijke dienstverleners zoals advocaten, boekhouders, opleidingsbedrijven. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

Online Vindbaar

Nog maar enkele jaren geleden was een advertentie in de telefoongids of het lokale krantje voldoende om lokaal goed gevonden te worden. Tegenwoordig doen deze media er in het geheel niet meer toe en is deze rol voor bijna 98% overgenomen door Google. Wij maken onze klanten weer vindbaar in de eigen regio in Google.

Korte Lijnen

Net als wij houden onze klanten van no-nonsense, korte lijnen, goede resultaten en scherpe prijzen. Elke klant heeft een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na oplevering van het project. Klanten worden voorzien van duidelijke rapportages van het aantal bezoekers, offerte aanvragen en de bereikte positionering in Google.

Google Premier Partner

Saleswizard is Premier Partner van Google. Daarmee hebben we de beschikking over extra opleiding en ondersteuning vanuit Google. Daarnaast zegt het wat over onze competenties. Alleen Google Partners met een beheerd budget van meer dan €10.000 per maand, voldoende gecertificeerde medewerkers en bewezen kwaliteit van adwords campagnes verdienen de Google Premier Partner Badge.

Het Saleswizard team

Frank Krepel
Rob Schatorjé
Mersin Karisik
Mersin Karisik
Wendy Broxks
Wendy Broxks
Peter Guijs
Jordy Oosterveld
Jordy Oosterveld
Pascal Nicolas
Pascal Nicolas
Melvin Joosten
Melvin Joosten
Tim Stuart
Tim Stuart
Tim Hornes
Tim Hornes
Paula Hubbers
Paula Hubbers
Daniël Diederik
Mitko Dzigal
Mitko Dzigal
Bart Klein Reesink
Asmir Muhovic
Asmir Muhovic
Ferry-Jan Weerdesteijn
Ferry-Jan Weerdesteijn
Murphy von Schükkmann
Murphy von Schükkmann
Dominique Janssen
Dominique Janssen
Cynthia de Heer
Cynthia de Heer
Corella Hille
Corella Hille
Nadja v. Dijk
Nadja v. Dijk
Dion van der Ent
Dion van der Ent
Karim Araab
Karim Araab
Niels Kruitbosch