Magento 2 webshop: schaalbaar, veelzijdig en professioneel

Wil je een Magento webshop laten maken? Goede keuze! Magento is het meest gebruikte E-commerce en open source platform in Europa. Een Magento webshop kun je precies naar eigen wensen inrichten en er wordt aan gewerkt door duizenden developers over de hele wereld. Met een Magento webshop beschik je over geavanceerde technologie om de concurrentie aan te kunnen met de grote spelers. Wil je serieus aan de slag met jouw webshop? Dan is Magento voor jou de beste keuze.

webdevelopers in overleg

Waarom zou je voor een Magento Webshop kiezen?

Magento is zonder meer het meest gebruikte professionele E-commerce platform van Nederland. Met Magento kun je een webwinkel met meer dan 300.000 producten prima laten werken. Snel en veilig. Magento biedt talloze webshop templates en plugins waarmee je vrijwel elke functionaliteiten snel kunt realiseren. Magento biedt veel mogelijkheden om te koppelen met kassasystemen, administratiepakketten en voorraadbeheersystemen. Ook werkt Magento naadloos met alle logistieke en payment providers. Ondanks alle geavanceerde functionaliteit, blijft Magento prima te gebruiken en is het tamelijk eenvoudig in het beheer. Het Magento platform is niet voor niets de meeste gebruikte e-commerce oplossing in Nederland en Europa. De ondernemer die wil groeien en professionaliseren is dan ook al snel het beste uit met Magento.

mockup desktop magento

Maatwerk design

Magento webshop versus Woocommerce

Wij ontwikkelen zowel Magento als Woocommerce webshops. Welk platform voor jou het meest geschikt is, hangt af van de schaal, de externe koppelingen en het budget dat je te besteden hebt. Hierna hebben wij beide platformen op verschillende criteria met elkaar vergeleken. Gebruik deze als een richtlijn, maar vraag ons vooral om gedegen advies alvorens je keuze te maken.

Magento Woocommerce
Aantal producten Geen maximum max 10.000
Webshop koppelingen Uitgebreid Beperkt
Schaalbaarheid Uitgebreid Beperkt
Webshop functies Uitgebreid Beperkt
Gebruiksvriendelijkheid Redelijk Zeer goed
Ontwikkelkosten basic webshop 5-15K 1,5-5K
Stabiliteit Zeer goed Redelijk
SEO mogelijkheden Zeer goed Zeer goed
Ontwikkeltijd 2-6 mnd 1-3 mnd
Snelheid Zeer goed Redelijk

Waarom kiezen voor een Saleswizard webshop?

 • Je webshop wordt volledig op maat gemaakt ontworpen & ontwikkelt;
 • Een supersnelle en veilige webshop;
 • Webdesign dat aansluit op jouw merkidentiteit;
 • Webdesign geoptimaliseerd voor conversie;
 • Ruim 1100 opdrachtgevers gingen jou voor.
mockup webshop mobiel

Magento template of maatwerk

Voor Magento webshops zijn er ontzettend veel templates (themes) te verkrijgen. Een thema bevat de store lay-out, opmaak van categorie- en productpagina’s en veel opties voor shop-, blog-, portfolio-, zoek-, filter- en betaalfunctionaliteiten. De meeste Magento templates zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke page builder waarmee je zelf de lay-out van een pagina kunt aanpassen. De kosten van een template variëren van enkele tientjes tot duizenden euro’s, afhankelijk van de functionaliteit die is ingebouwd. Na aanschaf van het thema moet dit worden geconfigureerd en aangepast aan de hand van jouw wensen.

In sommige gevallen kan de door jou gewenste functionaliteit zo bijzonder zijn, dat geen enkel Magento Theme past of in de buurt komt bij jouw wensen. Aanpassing van het theme kost dan mogelijk meer dan de ontwikkeling van een eigen maatwerk Magento thema. In dat geval kan je door ons jouw Magento webshop laten maken. Wij adviseren je graag bij het maken van de beste keuze.

Kosten Magento webshop vanaf € 3250,-

De kosten van een Magento Webshop zijn bij voorbaat niet exact aan te geven. Deze zijn echt afhankelijk van je precieze eisen, wensen en huidige situatie. Om je een idee te geven zijn hierna wel enkele prijsindicaties weergegeven:

 • Magento Theme inclusief installatie*: € 1.250,-
 • Magento Webshop op basis van template: € 3.250,-
 • Migratie Magento 1 naar 2**: € 4,250,-
 • Magento Custom Template: € 8.950,-
 • Magento Custom Template met externe koppelingen: € 14.950,-

* Bij deze optie installeren wij uitsluitend het aangekochte thema. De rest is do-it-yourself.
** Op basis van het ontwerp van de Magento 1 webshop en exclusief de mogelijk aan te schaffen extensies.

Neem voor een offerte op maat contact op door te mailen naar sales@saleswizard.nl of vul het formulier in.

Overstappen van Magento 1 naar 2

In juni 2020 is Magento 1 end-of-life verklaard. Dat betekent dat Magento 1 niet langer wordt onderhouden, ondersteund en dat er geen (beveiligings)updates meer worden uitgebracht. Vroeg of laat houdt je webshop er gewoon mee op, wordt vreselijk traag of, nog erger, wordt gehackt. Met alle gevolgen van dien. Alles wat je nu nog investeert in een Magento 1 webshop is dus eigenlijk zonde. Je kunt daarom beter overstappen van Magento 1 naar Magento 2. Bevalt je Magento 1 shop verder nog prima, of gebruik je de gelegenheid om direct verbeteringen door te voeren?  Dan helpen we graag met het overstappen van Magento 1.0 naar Magento 2.0. We inventariseren je huidige Magento installatie, vinden de best passende template en extensies en migreren producten, voorraden en transacties naar Magento 2.0. Alhoewel het eenvoudig klinkt, komt daar nog best wel wat bij kijken. Informeer daarom vrijblijvend naar ons stappenplan door te mailen naar sales@saleswizard.nl.

overstappen magento 1 2

Zo gaan we te werk

Wanneer we een nieuwe Magento webshop gaan bouwen hanteren we een persoonlijke en efficiënte werkwijze om te zorgen dat jij een webshop krijgt die voor je gaat werken.

 • Stap 1

  Vaststellen merkidentiteit en huisstijl

  01
 • Stap 2

  Design mobiele en desktop webshop

  02
 • Stap 3

  Bouw van de webshop conform design

  03
 • Stap 4

  Vullen en optimaliseren van de webshop

  04
 • Stap 5

  Oplevering testversie & demo

  05
 • Stap 6

  Migratie nieuwe webshop en site audit

  06

Wil jij marktleider worden met een robuuste Magento webshop?

Laat je gegevens achter en Rob neemt vrijblijvend contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.