Het beginnen van een webshop of webwinkel is een droom voor steeds meer particulieren en bedrijven. En dat is logisch omdat de trend naar online shoppen gewoonweg niet te stoppen is. Consumenten vinden hun weg steeds gemakkelijker via het internet naar het product van hun keuze.

Consumenten besteden 4,61 miljard euro op internet

De consumentenbestedingen in Nederland zijn in de eerste helft van 2012 gegroeid naar 4,61 miljard euro. Dat is een groei van 9%. Deze groei staat in schril contrast met de afname van non-food retailbestedingen met 3,5 %. Nederland blijft weg uit winkels en shopt steeds meer op internet.

Uw eigen webshop volledig op maat

De enorme groei van internetshopping is de reden voor Saleswizard om ook daarvoor een goede en betaalbare oplossing te bieden. Wij bieden ondernemers een fullservice pakker waarbij ondernemers niet alleen kunnen beschikken over een goed werkende internetwinkel maar ook over een uitstekende vindbaarheid.

Uw webshop boven in Google?

Aan de basis van een succesvolle webshop ligt een goede vindbaarheid van uw internetwinkel in in Google. Saleswizard kan u die bieden  enerzijds door zoekmachine optimalisatie en anderzijds door Adwords beheer. Door de combinatie van beide expertises mist u geen klik en dus geen klant.

Ontvang gratis ons whitepaper Webshop Starten

Speciaal voor ondernemers die overwegen een webshop te starten hebben wij een whitepaper boordenvol met tips opgesteld waar u wat aan heeft bij het straten van een eigen webshop. Wij versturen u die gratis als u het formulier op de rechterzijde invult.