De cursus social media voor ondernemers!

Speciaal voor ondernemers: Cursus Social Media

Ondernemers en bedrijven die Social Media willen inzetten voor hun bedrijf, hebben veel aan deze cursus social media. De cursus is praktisch en gaat in op het gebruik van social media voor het werven van klanten, het verhogen van de naamsbekendheid en het verbeteren van de interactie met je klanten. We gaan tijdens deze social media cursus dieper in op het gebruik van Instagram, Facebook, Twitter, Linkedin en Pinterest.

De social media cursus onderdelen

Social Media ontwikkelt zich razendsnel en dus is het de hoogste tijd om aan te haken bij deze nieuwe wereld. Na deze social media cursus ben jij in staat om:

  • een social media strategie op te stellen voor je bedrijf
  • social media te integreren in je bestaande communicatieplan
  • social media te gebruiken t.b.v. je bedrijfsdoelstellingen
  • community’s te bouwen met en meer volgers van je kanalen
  • een social media campagne uit te voeren
  • social media te managen met handige social media tools

Extra’s

Ook verkrijg je alle noodzakelijke basiskennis die van belang zijn als je wilt beginnen met social media. In de cursus social media is bovendien inbegrepen:

  • het handboek social media
  • social media tips & trucs
  • handige social media tools
  • social media plugins voor op je website

Programma van de cursus Social Media

De training social media bestaat uit 2 blokken van elk 2 uur waarbij het eerste gedeelte bestaat uit theorie en het 2e gedeelte uit praktijk, Daarbij is het de bedoeling dat je je eigen social media onderhanden neemt. Het aantal deelnemers is beperkt tot 4 waardoor er veel ruimte voor interactie, persoonlijk advies en begeleiding is. Het programma ziet er als volgt uit:

Tijdstip Onderdeel
9.30 Ontvangst met koffie
10.00 uur Theorie gedeelte
12.00 uur Lunch
13.00 Praktijkgedeelte
15.00 Afsluiting

Kosten van de social media cursus

Deelname aan de cursus kost per deelnemer € 495 euro. Het maximaal aantal deelnemers is 8 personen. Een lunch is inbegrepen alsmede het cursusmateriaal. Het is ook mogelijk om een in company training te organiseren waarbij je zelf kunt bepalen wat het maximum aantal deelnemers is.

Cursusdata en locatie

De cursus social media vindt enkele malen per jaar plaats op onze locatie in Arnhem op de Velperbinnensingel 5. Informeer daarom naar de eerst volgende mogelijkheid via het formulier.

Aanmelden social media cursus

Wil je aan de slag met social media? Zelf een strategie opstellen, een kalender met originele posts maken en resultaat boeken met social media? Meld je dan vrijblijvend aan voor deze cursus en je ontvangt van ons de eerst volgende cursusdata. En de eerste tips ontvang je al direct na je aanmelding!

aanmelden