seo training

Saleswizard organiseert regelmatig cursussen op het vlak van seo, sea en social media. Al onze cursussen zijn praktijkgericht met aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Voor het volgen van onze trainingen is geen SEO kennis of ervaring vereist.

Onze cursussen vinden gretig aftrek bij eigenaren van webshops, websites, marketing managers, online marketeers, ZZP’ers die hun kennis willen opdoen of uitbreiden.

 SEO training voor beginners

Met behulp van deze praktische SEO cursus leer jij hoe je je eigen website moet aanpassen om beter vindbaar te zijn. Daarnaast leer je hoe je meer relevante bezoekers kunt trekken door te hoog te scoren op relevante zoektermen. Je leert hoe en waar jij je website het beste kunt aanmelden met behulp van startpagina’s en artikelmarketing. Lees hier verder over onze seo training voor beginners.

Adwords training voor beginners

Ondernemers die hun diensten of webshop extra willen promoten met behulp van Google Adwords, leren in Adwords Training voor beginners hoe zij een campagne moeten opzetten, advertentieteksten moeten schrijven en kunnen adverteren op zoekwoorden. Je leert hoe je een goede adwords campagne kunt opzetten en beheren.
social media training

Social Media training

In deze social media cursus leggen wij het gebruik van de verschillende social media zoals Facebook, Google +, Linkedin en Twitter duidelijk uit. Daarnaast helpen wij je met het effectief inzetten van social media ter ondersteuning van het behalen van 1 of meerdere bedrijfsdoelstellingen.

Cursus SEO teksten/Copywriting

Belang onderdeel van SEO is het schrijven van pakkende teksten die enerzijds leiden tot veel conversies en nieuwe klanten en anderzijds goed worden geïndexeerd door Google en leiden tot veel bezoekers. Met behulp van de training seoteksten schrijven ben je in staat de teksten op je website te verbeteren en de posities van je website te verhogen door het schrijven na blogs en artikelen.

Cursus Linkbuilden

Met behulp van deze cursus linkbuilden leer je op zo’n manier te linkbuilden dat de je positie van je website enorm kunt verbeteren. Tegelijkertijd leer je dat op zo’n manier te doen dat je niet wordt gestraft door Google en je kunt bouwen aan duurzame mooie posities in Google.