SEO website laten maken

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO websites zorgen voor een goede score in zoekmachines. Google is de meest bekende en meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Om een toppositie in Google te krijgen moet de website op een bepaalde manier ingericht zijn. Dat noemt men ook wel een SEO website.

Ja, ik wil graag meer informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoger scoren dan de concurrentie

Een SEO website helpt u om een hogere positie te behalen in Google dan uw concurrenten. Omdat mensen zelden verder kijken dan de eerste twee á drie pagina’s van een zoekmachine zoals Google, is het belangrijk dat uw website met bepaalde zoekwoorden op de eerste zoekresultatenpagina’s van Google wordt weergegeven. Dit resulteert in meer websitebezoek en daarmee voor meer potentiële klanten.

Is een SEO website noodzakelijk?

Een SEO website is absoluut noodzakelijk als u een hoge positie in Google wilt behalen. U kunt veel tijd en geld geïnvesteerd hebben in een professioneel webdesign, maar als uw website niet wordt bezocht, heeft u hier weinig aan. Het is daarom belangrijk dat de website, naast dat het er mooi uitziet, een hoge ranking behaalt in Google. Door het toepassen van SEO, zorgt u ervoor dat Google begrijpt waar uw website over gaat en zal dit een hogere ranking opleveren.

online marketeers in overleg 2

13

jaar experts in full service
online marketing

web developers in overleg vierkant

Wat houdt het maken van een SEO website in?

De eisen die Google stelt aan een website zijn de afgelopen jaren flink veranderd. Was het vroeger eenvoudig om hoog te ranken in Google, nu moeten alle details goed zijn ingevuld. Zaken die Google van belang vindt, zijn o.a.:

  • de title tag – de pagina titel;
  • de URL – de tekst in uw browserbalk;
  • H1/H2/H3 tags – de kopteksten op een pagina;
  • alt tags – de tekstuele beschrijving van afbeeldingen;
  • de meta tag – beschrijving van de pagina;
  • de keyword density – de keyworddichtheid van de pagina.

Een SEO website laten maken

Wilt u topposities behalen in Google? Laat Saleswizard dan een complete SEO website voor u maken. Wij nemen eventueel uw huisstijl over en maken een volledige SEO website voor u. Bovendien kunnen wij de website vullen met zelfgeschreven SEO teksten om een toppositie in Google te kunnen garanderen!

webdesigner-aan-het-werk-vierkant
PARTNER

We zijn partner van diverse platformen

Icon_Hosting

Meer informatie

Voor meer informatie over de SEO websites die Saleswizard voor u kan maken, neemt u contact met ons op. Vul het contactformulier op deze website in of bel ons via het telefoonnummer 088-7709999.