Ter uitbreiding van onze afdeling verkoop zijn wij per direct op zoek naar een medewerker commerciële binnendienst. Saleswizard is hard bezig uit te groeien tot een autoriteit op het gebied van online marketing en beschikt over meer mogelijkheden dan het op dit moment kan aanbieden via het huidige verkoop apparaat.

Over Saleswizard

Saleswizard biedt een breed scala van diensten aan op het gebied van online marketing. Saleswizard is actief op het gebied van (mobiele) websites, zoekmachine marketing, webshops, social media, Adwords beheer en online leadgeneratie. Saleswizard beschikt over een enorm netwerk van internationale en nationale websites waarmee het zich onderscheidt van andere internet bedrijven. Saleswizard is in 2010 opgericht en maakt sindsdien een flinke groei door.

De functie

Als medewerker commerciële binnendienst ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken voor de buitendienst en de directe verkoop van online leadgeneratie. Je selecteert en benadert potentiële relaties, stelt offertes op onderhoudt het contact met bestaande, potentiële en nieuwe contacten. je bent vertrouwd en actief op het gebied van social media en weet daar handig gebruik van te maken. Je krijgt te maken met duidelijke verkoopdoelstellingen en meer dan voldoende vrijheid en ondersteuning om deze behalen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris van 1750 euro per maand op basis van 40 uur per week aangevuld met een goede bonusregeling. Daarnaast bieden wij je een uitdagende functie, een inspirerende kantoorlocatie hoog boven Arnhem uitstijgend met veel carrière mogelijkheden.

Wat wij vragen

Wij vragen vooral een ambitieuze, resultaat gerichte no nonsense aanpakker die een leuke aanvulling kan zijn voor ons team binnen Saleswizard. Daarnaast:

  • MBO plus, HBO werk en denk niveau
  • affiniteit met Internet en Social Media
  • 2-3 jaar werkervaring

Solliciteren

Solliciteren kan door je CV met motivatie te sturen aan wendy@saleswizard.nl of te bellen naar 088-7709999.