Persberichten

Persberichten zijn een effectief middel om in het nieuws te komen. Door het schrijven van een goed persbericht over een onderwerp waar mensen over willen lezen, genereert u aandacht. Door het schrijven van persberichten voor relevante media, zullen mensen geïnteresseerd raken in uw product of dienst en meer over u te weten willen komen. De interesse die wordt opgewekt bij de lezers zal vervolgens resulteren in meer website bezoek en uiteindelijk zelfs in nieuwe klanten. Een persbericht schrijven is een goede vorm om free publicity te genereren.

Ja, ik wil graag meer informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relevante persberichten

Het is voor veel bedrijven lastig om een goed en nieuwswaardig persbericht te schrijven. Bovendien zijn bedrijven vaak al druk genoeg met de alledaagse werkzaamheden, zodat er geen tijd wordt vrijgemaakt om persberichten te schrijven. Toch zal uw bedrijf regelmatig interessante nieuwsfeiten te melden hebben of slim kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt. Het schrijven van persberichten over deze nieuwsfeiten en ontwikkelingen in de markt kan daarentegen het websitebezoek en daarmee de klandizie wel sterk verhogen.

Positief effect op het bezoek naar uw website

Naast dat persberichten de naamsbekendheid van uw bedrijf zal vergroten, zal dit ook resulteren in hogere posities van uw website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Door in de persberichten die op het internet zijn geplaatst, een link naar uw website te verwerken, zal de populariteit van uw website toenemen. Google kijkt namelijk naar het aantal relevante links naar uw website. Op het moment dat uw persbericht, met de link naar uw website, door diverse media wordt geplaatst, neemt het aantal links naar uw website toe, waardoor Google uw website een hogere PageRank zal toekennen en de positie in de zoekresultaten van Google zal toenemen.

online marketeers in overleg 2

13

jaar experts in full service
online marketing

web developers in overleg vierkant

Persberichten laten plaatsen

Behalve dat het schrijven van persberichten voor veel bedrijven lastig en tijdrovend is, is het ook een hele kunst om persberichten door verschillende relevante media opgenomen te krijgen. Bedrijven weten vaak niet welke websites er zijn en waar men moet beginnen. Saleswizard heeft een groot aantal relevante websites waar persberichten geplaatst kunnen worden voor verschillende branches in kaart gebracht. Doordat Saleswizard grondig onderzoek heeft, zijn wij in staat om meer aandacht voor uw bedrijf te genereren. Bovendien zal deze vorm van linkbuilding zorgen voor een hogere PageRank voor uw website.

tekstschrijvers-in-vierkant-vierkant
PARTNER

We zijn partner van diverse platformen

Icon_Hosting

Persberichten laten schrijven en plaatsen door Saleswizard

Wilt u dat Saleswizard voor u professionele persberichten schrijft en plaatst op relevante websites? Neem dan direct contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen of door ons te bellen op het telefoonnummer: 088-7709999.