Ben jij op zoek naar payroll leads of payroll offertes? Saleswizard BV levert sinds 2010 aan verschillende payrollbedrijven kwalitatief uitstekende leads van bedrijven die op zoek zijn naar een payrollbedrijf. Via onze speciaal daarvoor ingerichte websites kunnen bedrijven offertes aanvragen voor payroll.

Hoe werkt het?

Met onze website www.payrollbureau-vergelijken.nl adverteren wij in Google en wij zorgen dat de website ook op andere manieren gevonden wordt. Bedrijven vragen toch vaak meerdere payrolloffertes aan en via onze website kan dat dus in 1 keer. Wij sturen deze payroll leads vrijwel direct door aan onze deelnemende payrollbedrijven. Vervolgens kan contact worden opgenomen met de klant, waarna deze goed geïnformeerd zijn keuze kan maken.

Triple win

Op deze manier zorgen wij voor een triple win stuatie. Klanten vragen vaak toch meerdere offertes aan en kunnen dat via onze website eenvoudig en snel regelen. Payrollbedrijven zijn voor hun groei altijd op zoek naar nieuwe klanten en zij krijgen deze zo op een presenteerblaadje. Wij vragen een vast bedrag voor elke payroll lead en worden zo ook beloond voor onze inspanningen. Een triple win dus.

Tarieven & voorwaarden

Deelnemen kan tegen een vast bedrag per offerte aanvraag. Wel is het minimum om deel te nemen 25 payroll leads per maand. Wij filteren de onzin offerte aanvragen er uit, zodat er alleen goede leads worden verstuurd. Bij twijfel kan altijd worden gereclameerd zodat onze deelnemende payroll bedrijven waar voor hun geld krijgen. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de afname. Wij sturen de informatie graag toe dus vul snel het formulier in.

Deelnemen

Wil je ook payroll leads ontvangen? Dat kan! Vraag daarvoor informatie aan via het formulier, dan sturen wij die direct per e-mail toe. Deelnemen kan al vanaf 25 leads per maand. En de eerste maand geldt als proefmaand waarbij de overeenkomst binnen 48 uur kan worden opgezegd. Overige voorwaarden sturen wij graag toe. Bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken via 088-7709999.