Online Leads genereren via je website

Als je op zoek bent naar nieuwe klanten voor je bedrijf, is online leadgeneratie de oplossing! Steeds meer mensen vinden via internet hun weg. Online leadgeneratie zorgt ervoor dat je via alle beschikbare kanalen leads genereert voor jouw bedrijf. Dat kan zijn via leadgeneratie websites, e-mailmarketing of promotie op de verschillende social media kanalen zoals Facebook en Linkedin.

leadgeneratie op maat!

Waarom gebruikmaken van online leadgeneratie?

Saleswizard ontwikkelt speciale websites en en promoot deze met behulp van zoekmachine optimalisatie en Google Adwords campagnes, Facebook adverteren en E-mailings. Geïnteresseerde klanten kunnen offertes of informatie aanvragen via onze websites of online campagnes Deze mensen zijn dus actief op zoek naar je dienst of product en worden bovendien zorgvuldig gescreend. Online leads leveren je vaak betere leads op dan door bijvoorbeeld koude acquisitie.

De voordelen van online leads

Online LeadgeneratieOnline leadgeneratie  biedt veel verschillende voordelen. Je

Anders dan andere leadgeneratieportalen garanderen wij dat de leads naar een maximumaantal van 4 aanbieders wordt doorgestuurd. Het is mogelijk om de leads tegen meerprijs exclusief te ontvangen.

Voorbeeldcampanges

Enkele voorbeelden van onze leadgeneratie campagnes vind je hierna:

Branche Aantal leads per maand beschikbaar
Incasso 320
Callcenter 160
Telefoonservice 250
Kassasystemen 43
Payroll 260
Outplacement 120
Administratie 520
Wij lopen zelf het risico op de kosten per lead. Het is aan ons om de online campagnes te beheren. Jij betaalt altijd een vast bedrag per lead en weet zo altijd waar je aan toe bent. Zie doet iedereen waar die goed in is en is er sprake van een echte win-win situatie!

Maatwerk leadgeneratie

Voor verschillende bedrijven maken wij campagnes op maat. Daarbij worden alle online middelen ingezet voor een zo hoog mogelijk rendement. Wij verzorgen leadgeneratie via:

websites die hoog staan in Google;
adverteren met Google Adwords;
adverteren met Bing Ads;
Facebook Promotie;
Linkedin Advertenties;
E-mailmarketing;
conversie optimalisatie.

Conversie optimalisatie

Bestaande online campagnes kunnen wij evalueren en verbeteren. Onze online marketing specialisten beschikken over jarenlange ervaring en weten precies van belang is voor conversie optimalisatie. Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat er meer bezoekers op je website een aanvraag voor meer informatie doen of bestellen. Dat doen we met behulp van heatmaps en bezoekersanalyse. Uiteindelijk weten we vaak de conversie met een factor 2 te verbeteren.

Meer informatie?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van online leadgeneratie voor je bedrijf. Bel naar 088-7709999 of vul het contactformulier op deze website in. We zijn je graag van dienst.