Online leads genereren

Als je op zoek bent naar nieuwe klanten voor je bedrijf, dan is online leadgeneratie de oplossing! Online leadgeneratie zorgt ervoor dat je via alle beschikbare kanalen op het internet leads genereert. Dat kan zijn via leadgeneratie websites, via e-mailmarketing, of door promotie op social media kanalen, zoals Facebook en LinkedIn. Omdat steeds meer mensen via het internet hun weg vinden, is dit dé manier om potentiële leads te genereren!

online leadgeneratie op maat!

Zo werkt online leadgeneratie

Saleswizard ontwikkelt speciale leadgeneratie websites. Met behulp van zoekmachine optimalisatie, Google Adwords campagnes, Facebook adverteren en E-mailings promoten wij deze websites. Via deze websites of online campagnes kunnen geïnteresseerden offertes of informatie aanvragen. Dit betekent dat deze prospects dus actief op zoek zijn naar jouw dienst of product. Bovendien worden ze zorgvuldig gescreend. Je weet dus zeker dat er enkel potentiële leads overblijven. Het is niet voor niets dat online leads vaak betere leads opleveren dan bijvoorbeeld koude of telefonische acquisitie.

De voordelen van online leadgeneratie

Online LeadgeneratieOnline leadgeneratie biedt veel verschillende voordelen. Je

Anders dan andere leadgeneratieportalen garanderen wij dat de leads naar een maximumaantal van 4 aanbieders wordt doorgestuurd. Het is bovendien mogelijk om de leads, tegen meerprijs, exclusief te ontvangen.

Voorbeeldcampagnes in leadgeneratie

Enkele voorbeelden van onze leadgeneratie campagnes zijn:

 • Incassobureaus;
 • Callcenters;
 • Telefoonservices;
 • Kassasystemen;
 • Payrollbureaus;
 • Outplacementbureaus;
 • Administratiekantoren;
 • Merkenbureaus.

Omdat je een vast bedrag per lead betaalt, weet je precies wat je kwijt bent. Hierdoor lopen alleen wijzelf het risico op de kosten per lead. Het is dan ook aan ons om de online campagnes te beheren en te verbeteren.

Maatwerk leadgeneratie

Voor verschillende bedrijven maken wij campagnes op maat. Daarbij worden alle online middelen ingezet voor een zo hoog mogelijk rendement. Denk aan:

 • Zoekmachine optimalisatie;
 • Google Adwords;
 • Bing Ads;
 • Facebook advertenties;
 • LinkedIn advertenties;
 • E-mailmarketing.

Het belang van conversie optimalisatie

Wij realiseren graag een compleet nieuwe campagne voor je. Daarnaast kunnen we bestaande online campagnes evalueren en verbeteren. Onze online marketing specialisten beschikken over jarenlange ervaring op dit gebied. Zij weten precies wat van belang is voor conversie optimalisatie. Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat er meer bezoekers op je website een aanvraag voor meer informatie doen of iets bestellen. Met behulp van onder andere heatmaps, bezoekersanalyses en Google Analytics creëren wij een zo hoog mogelijke conversie optimalisatie. Uiteindelijk weten we de conversie vaak met een factor twee te verbeteren.

B2B Leadgeneratie

B2B leadgeneratie versus particuliere leads

B2B leads zijn moeilijker te verkrijgen dan particuliere leads. Veel zaken zijn immers anders als het gaat om marketing voor bedrijven. Denk aan de manier van communiceren, de zakelijkheid, de professionaliteit en de informatievoorziening. Ook zijn de klikprijzen over het algemeen hoger. Voor B2B online leadgeneratie is het van belang om bedrijven te herkennen die jouw website bezoeken. Laat ons jou hierbij helpen!

Meer informatie over leadgeneratie?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van online leadgeneratie voor jouw bedrijf? Laat ons een online leadgeneratie campagne op maat voor je maken. Of neem deel aan een actieve leadgeneratie campagne en ontvang direct passende leads. Bel naar 088-7709999 of vul het online contactformulier in. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden op het gebied van online leadgeneratie!