leadgeneratie op maat!

Als u op zoek bent naar nieuwe klanten voor uw bedrijf, is online leadgeneratie de oplossing! Steeds meer mensen vinden via internet hun weg. Daarbij functioneert online leadgeneratie zo dat het u direct geïnteresseerde hot leads oplevert. Via onze leadgeneratie campagnes ontvangt u online en realtime leads voor uw bedrijf.

Hoe werkt online leadgeneratie?

Saleswizard ontwikkelt speciale websites en en promoot deze met behulp van zoekmachine optimalisatie en online Google Adwords campagnes. Bezoekers op deze websites kunnen online offertes of informatie aanvragen. De aanvrager is dus actief op zoek naar uw dienst of product. Online leadgeneratie levert u daarom betere leads op dan door bijvoorbeeld koude acquisitie.

De voordelen

Online leadgeneratie van Saleswizard biedt u veel verschillende voordelen:

Leadgeneratie campagnes

Enkele voorbeelden van onze leadgeneratie campagnes vindt u hierna:

Branche Aantal leads per maand beschikbaar
Incassobureau 320
Callcenter 160
Telefoonservice 250
Payroll 260
Outplacement 120
Administratie 520

 

Maatwerk leadgeneratie

Behalve onze generieke campagnes maken wij graag een online leadgeneratie campagne voor uw bedrijf. Wij ontwikkelen speciale landingpages, bouwen aan uw Google posities en starten een Adwords Campagne voor u op.

Meer informatie?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van online leadgeneratie voor uw bedrijf. Bel naar 088-7709999 of vul het contactformulier op deze website in.

banner-form

Naam (*)

E-mailadres (*)

Onderwerp(*)

Uw bericht

captcha

Saleswizard
Reviewed from Google

5 out of 5 stars

Harry Knol
Harry Knol

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Ik heb nog niet veel ervaring met verschillende website bouwers en ik was best wel wat sceptisch toen saleswizard om de hoek kwam kijken. Maar ze doen hun naam eer aan het zijn echte wizards op het gebied van webdesign. Ik ben erg tevreden wat betreft de opbouw en vooral de service, een absolute 100% verbetering met wat het voorheen was. Een echte aanrader voor een ieder die kwaliteit boven duurkoop zoekt

Harry Knol
Eigenaar Mechanical Support Zeewolde