Zo verzorgen wij de incassoleadgeneratie

Incassoleads voor incassobureaus, deurwaarders en advocaten

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van websites waarop bedrijven gratis offertes kunnen opvragen voor het inschakelen een incassobureau, deurwaarder of advocaat. Hier kan je een voorbeeld zien van zo’n website. Dagelijks ontvangen wij tientallen aanvragen van bedrijven die een incasso offerte willen.

Allemaal bedrijven dus die graag van uw services gebruik willen maken en concrete incasso-opdrachten hebben waarmee u vandaag nog aan de slag kan!

Uitstekende kwaliteit aanvragen

Via onze websites kunnen bedrijven offertes opvragen voor het inschakelen van een incassobureau. Deze bedrijven vinden onze websites door te zoeken in Google op “incassobureau”, ” incassobureau inschakelen” etc. De aanvragers zijn dus zelf op zoek naar een incassobureau, stuiten op onze websites en vullen hun gegevens in. Ze willen graag door u gebeld worden voor hulp. Er is geen enkele sprake van push door middel van E-mailings, enquêtes of wat andere technieken. Daarmee garanderen wij de kwaliteit van elke aanvraag voor een incasso offerte.

Werkwijze voor deelname

Na de offerte aanvraag ontvangt de klant dat er contact wordt opgenomen door maximaal 4 incassobureaus. De aanvrager is voorbereid op uw telefoontje of aanbieding. Zodra wij de offerte aanvraag ontvangen wordt deze automatisch en gelijktijdig door ons lead management systeem verzonden aan maximaal 4 deelnemers. Op basis van uw aanbieding en die van anderen, maakt de aanvrager een keuze voor het incassobureau dat het beste bij hem of haar past.

Tarieven voor deelname

Wij informeren je graag over de tarieven voor deelname. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal leads dat wordt afgenomen. Het minimaal aantal leads dat per maand moet worden afgenomen is 25. Daarnaast verwachten wij een commitment van minimaal 3 maanden.

Meer informatie over incassoleads

Vraag vrijblijvend meer informatie aan om deel te nemen aan de leadgeneratie voor incassobedrijven. Het aantal deelnemers is beperkt en slechts zelden komt er een positie vrij. We zetten je graag op de de wachtlijst. Bel voor meer informatie 088-7709999 of vul het formulier in.