Je eigen webshop, goed vindbaar en makkelijk te onderhouden!

Wil je een webshop laten maken? Zonder al te veel kosten, gemakkelijk te onderhouden en goed vindbaar in Google? Saleswizard helpt je graag met de ontwikkeling van je eigen unieke webshop die je zelf gemakkelijk kunt onderhouden. Wij ontwikkelen je webshop helemaal op maat en precies volgens jouw wensen. Wij bouwen je webshop met open source systemen als WordPress (Woocommerce) of Magento. Dat heeft als voordeel dat je met je webshop niet afhankelijk bent van één platform of één ontwikkelaar. Je bent en blijft volledig flexibel en de webshop kan meegroeien met jouw bedrijf.

Zo maken wij succesvolle webshops

De basis van een goede webshop bestaat uit een effectief design, goede techniek, gebruiksvriendelijkheid en optimalisatie voor zoekmachines. Bij het ontwerp van de webshop beginnen we altijd met jouw merk, de beleving en het gevoel dat de webshop moet uitstralen. Vervolgens benutten we alle mogelijkheden om zoveel mogelijk conversie (verkopen) uit je websitebezoekers te halen. Voor de ontwikkeling van je webshop maken we gebruik van open source systemen waarbij we de ontwikkeling van het thema zelf verzorgen. Daardoor wordt je webshop beter en supersnel gevonden. We zorgen ervoor dat je webshop makkelijk te onderhouden en super gebruikersvriendelijk is. Zo haal je het meeste uit je webshop en hoef je niet voor elke wissewasje extra te betalen. Laat jij je webshop door ons ontwikkelen, dan zorgen wij dat deze voorzien is van alle noodzakelijke SEO tags. Je webshop is dus helemaal geoptimaliseerd voor Google!

Werkwijze webshop ontwikkeling

Als je door Saleswizard een webshop laat maken, gaan we als volgt te werk.

Wij:

  • inventariseren al je wensen, doelen en mogelijkheden
  • adviseren over de juiste webshop (platform, Woocommerce of Magento)
  • bieden je een maatwerk offerte voor de ontwikkeling van je webshop

Als je ons opdracht geeft om jouw webshop te laten maken, dan ontwikkelen we de webshop aan de hand van de volgende overzichtelijke stappen:

  • design van webshop homepage, categorieën, productpagina’s, checkout en navigatie
  • ontwikkeling webshop template en demo omgeving
  • (ondersteunen bij) het vullen van de webshop
  • implementatie en koppeling met Google Analytics en Search Console

Webshop laten maken?

Voordelen van Open Source Webshops

 

Er zijn veel manieren om een webshop te realiseren, waaronder platforms en verschillende open source systemen. Met een platform huur je als het ware jouw webwinkel. De ‘source’ is niet van jou en je bent afhankelijk van de ontwikkelingen binnen een gesloten systeem. Maatwerk is lastig, maar je website is wel snel klaar en voorzien van koppelingen zoals Ideal. Voorbeelden zijn Lightspeed, Shopify en CCV Shop. Open source software maakt gebruik van openbare broncode. Je mag deze code vrij gebruiken, kopiëren en (laten) aanpassen. De webshop is dus echt van jou en je bent niet afhankelijk van de ontwikkeling in een gesloten systeem. Het is dan ook niet voor niets dat de meest gebruikte e-commerce oplossingen Woocommerce en Magento zijn. Saleswizard ondersteunt je met beide systemen.

Online marketing ondersteuning

 

Zodra je webshop online staat, helpen we je bij de promotie van je online winkel en producten. Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshop online te promoten. Dat kan uiteenlopen van de vindbaarheid in Google tot aan adverteren op Pinterest, Facebook, Instagram en Google Shopping. Ook is het mogelijk om te verkopen via Bol.com of Amazon. Wij ontwikkelen niet alleen je webshop maar adviseren je als online marketingbureau graag over alle mogelijkheden.

Kosten webshop laten maken vanaf €2250,-

De kosten van een webwinkel zijn natuurlijk afhankelijk van je precieze wensen. Maar in de basis bouwen wij al een WordPress Woocommerce webshop waarmee je alle basisfuncties hebt voor een eenmalig bedrag van €2250. Daarmee krijg je een eigen en uniek design, de mogelijkheid zelf je webshop te beheren en alle functies die je tegenwoordig van een webshop mag verwachten, zoals betalen via Ideal, voorraadbeheer en Google optimalisatie. Heb je al een WordPress website maar nog geen webshop, dan kunnen de kosten zelfs nog lager uitvallen.

Kosten Magento Webshop

De kosten van een Magento webshop zijn zeer afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Lees hier meer over een Magento Webshop.

Vrijblijvend advies

 

Of het nu gaat om een geheel nieuwe webwinkel of een vernieuwing, wij geven je graag advies. In een vrijblijvend gesprek hebben we het over de ambities, doelen en gewenste uitstraling van je e-commerce platform. Wij zien de realisatie van je online winkel niet als een doel op zich, maar als een middel om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Ervaar hoe het is om te praten met een online marketing bureau dat echt met je mee wil denken. Neem contact met ons op via sales@saleswizard.nl of laat via de knop hierna je gegevens achter.

Vrijblijvende Offerte Webshop?

Wil je weten tegen welke kosten jij een goede webshop kan laten ontwikkelen? Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op voor een offerte op maat!

ik wil een offerte