Responsive webdesign

Smartphones en tablets zorgen voor een belangrijke revolutie in de ontwikkeling van webdesign. Tegenwoordig is al meer dan 20% van het internetverkeer afkomstig van mobiele apparaten. Ook de bediening met vingertoppen verandert de eisen aan webdesign. Als antwoord hierop is bedacht het zogenaamde responsive webdesign. Responsive webdesign zorgt ervoor dat de website zich automatische aanpast aan het apparaat dat wordt gebruikt om de website te bezoeken.

Ja, ik wil graag meer informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een design geschikt voor alle apparaten

Veel webdesigners bieden aan om naast de ‘gewone’ website voor desktopcomputer en laptop, een aparte website te ontwikkelen voor mobiele apparaten zoals tablet, smartphone en netbook. Wij maken 1 design voor u dat zich automatisch aanpast aan het formaat en apparaat dat wordt gebruikt.

Een responsive webdesign van Saleswizard

Wij maken een mooi webdesign dat zich automatisch aanpast aan het formaat desktop, laptop, tablet of smartphonescherm. Responsive webdesign van Saleswizard biedt je de volgende voordelen

online marketeers in overleg 2

13

jaar experts in full service
online marketing

web developers in overleg vierkant

Waarom zou je voor een responsive design kiezen?

Responsive webdesign maakt niet voor niets een zeer snelle opmars, want het biedt vele voordelen:

webdesigner-aan-het-werk-vierkant
PARTNER

We zijn partner van diverse platformen

Icon_Hosting

Meer informatie over responsive webdesign?

Als je belt naar 088-7709999 geven wij je alle informatie die je nodig hebt. Je kan ook gewoon even het formulier invullen, dan sturen we alle informatie per e-mail.