Content management systeem

Het content management systeem is het systeem waarmee je de inhoud van je website eenvoudig kunt beheren. Voor de keuze van een content management systeem (CMS), moet niet alleen gebruiksgemak bepalend zijn maar ook het effect op zoekmachine optimalisatie.

Ja, ik wil graag meer informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een zoekmachine vriendelijk CMS?

Een goed content management systeem maakt je website beter vindbaar voor zoekmachines. Voor zoekmachine optimalisatie is het belangrijk dat het CMS systeem alle onderdelen ondersteunt die voor SEO essentieel zijn. Met het CMS moeten in elk geval de volgende onderdelen per pagina te optimaliseren zijn:

online marketeer lachen vierkant

Vanaf €29,50 p/m

Uiteindelijk zijn er wel meer factoren van belang voor de optimalisatie van je website. In totaal onderkennen wij 240 factoren waarop je website kan worden geoptimaliseerd.

Zoekmachine vriendelijk, gratis en gemakkelijk!

SalesWizard kan je huidige website volledig omzetten naar het WordPress CMS. WordPress is een open source CMS dat niet alleen eenvoudig is in het gebruik, maar ook gratis en uitermate zoekmachine vriendelijk. Door gebruik te maken van dit CMS ben je bovendien volledig onafhankelijk van je webdesignbureau, omdat WordPress het snelst groeiende CMS is en er duizenden ontwikkelaars bekend zijn met het systeem.

online marketeers in overleg 2

13

jaar experts in full service
online marketing

web developers in overleg vierkant

Een uniek professioneel webdesign eenvoudig mogelijk

Het content management systeem WordPress stelt een aantal gratis ontwerpen beschikbaar, die in de regel niet voldoen voor een ‘eigen gezicht’. Wil je een eigen en uniek design voor je website, dan is dat met WordPress echter ook goed mogelijk. Wij bieden je de keuze om je huidige design over te nemen of je bedrijf direct te voorzien van een nieuw en professioneel webdesign dat ook nog eens goed gevonden wordt.

Afbeelding_Dienstdetail_Advertising_02
PARTNER

We zijn partner van diverse platformen

Icon_Hosting

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Graag geven wij je vrijblijvend advies over content management. Wij bieden je een content management systeem dat gratis en gemakkelijk te gebruiken is en waarmee je 100% onafhankelijk wordt van je webdesign bureau. En dat niet alleen, het door ons gebruikte CMS is uitermate zoekmachine vriendelijk! Bel 088-770999 of vul het contactformulier op deze website in.