Vraag nu onze gratis SEO scan aan!

Saleswizard heeft al meer dan 800 websites beter vindbaar gemaakt. Wij maken je bedrijf beter vindbaar in Google en op Facebook. Vraag onze gratis SEO scan aan!

Scan Mobiel vriendelijkheid

Mobiel vriendelijkheidstest

Nu ruim 70% van het internetgebruik plaatsvindt op de mobiele telefoon, is het van belang dat je website mobiel vriendelijk is. Wij testen je website op mobiel vriendelijkheid.

Test je SSL Certficaat

SSL certificaat

We testen je website op de validiteit en geldigheid van je SSL Certificaat. Is je website veilig en betrouwbaar? Doe de SEO scan en weet het zeker.

Optimalisatie van de snelheid van de website

Website snelheid

De snelheid waarmee alle onderdelen van je website worden geladen, is een belangrijke ranking factor. We testen alle onderdelen van je website op de snelheid.

Gratis SEO Scan meta tags

SEO scan metatags

Het gebruik van de juiste SEO meta tags maakt het zoekmachines eenvoudig tekst(onderdelen) te herkennen. Wij scannen je website op het juiste gebruik van SEO tags.

DA Check

Domein autoriteit

Domein autoriteit zegt wat over de autoriteit die je website op internet heeft. En wordt samengesteld uit factoren zoals links naar je website en de leeftijd van je domein.

Tekst optimalisatie

Tekst optimalisatie

Het aantal woorden op je pagina of website bepaalt in belangrijke mate de vindbaarheid daarvan. Zeker in relatie tot de gebruikte code of HTML. Wij testen dit voor je website.

XML Sitemap Scan

XML-sitemap

De XML-sitemap is een bestand waarop de volledige inhoud van je website met bijbehorende URL’s wordt weergegeven. Dat maakt het zoekmachines gemakkelijker je website te scannen.

Google Mijn bedrijf

Google Mijn Bedrijf

In Google Mijn Bedrijf beheer je alle informatie over je bedrijf. Zorg dat dit op de juiste manier aan je website is gekoppeld en dat de gegevens precies overeenkomen.

Google Analytics koppeling

Google-koppelingen

Zorg ervoor dat je website goed is gekoppeld met Google Search Console en Google Analytics. Wij scannen je website op de juiste Google-koppelingen.

SEO optimalisatie check aanvragen

Vul je domein naam in en ontvang direct online en realtime je gratis SEO scan. Je website optimalisatie wordt gecheckt op 10 belangrijke punten waaruit de optimalisatie score resulteert. Per punt zie je de tips om de website optimalisatie te verbeteren. Meer weten? Bel 088-7709999 of vul het contactformulier in.