Je eigen Bedrijfsvideo’s in een handomdraai

Saleswizard organiseert samen met Character Training de cursus “Professioneel filmen met je Iphone”. Character Training koppelt toptrainers zoals Yvon Jaspers, Frenk van der Linden en Lara Rense aan betaalbare cursussen. Na afloop van de cursus ben je in staat zelf een online video te maken voor je bedrijf en te plaatsen op Facebook en andere Social Media. De cursus is een must voor elke moderne ondernemer!

Bereik 5 keer meer mensen met Video

Het gaat hard met online video. Meer dan 71% van de consumenten geeft nu al aan dagelijks regelmatig online video te kijken. Eind 2016 bestaat 69% van het internetverkeer uit online video. Elke minuut komt er in Nederland 300 uur bij aan online video. Online video is dus belangrijk en het belang neemt alleen maar toe. Misschien nog wel belangrijker is dat een video tot wel 5 keer vaker wordt vertoond dan een normale post op Facebook en andere social Media.

Opvallen met je zelfgemaakte bedrijfsvideo

Het wordt natuurlijk een flinke uitdaging om op te vallen met je bedrijfspromo of video. En welke bedrijven beschikken over het budget om opvallende video’s te maken? Niet veel laten we eerlijk zijn. Maar dat hoeft ook niet. Na het volgen van deze cursus ben je namelijk in staat zelf een leuke of professionele video te maken voor je bedrijf.

Cursus filmen met je Iphone

filmen-met-je-iphone
Tijdens de training professioneel filmen met je Iphone, krijg je ontzettend veel handige tips. Zo leer:

  • je een bedrijfspromo te maken met je Iphone
  • handige apps te gebruiken voor het editen
  • je de basisregels voor goede opnames
  • je een verhaal te vertellen met video
  • je een video te monteren en te voorzien van geluid
  • rechtenvrije muziek te gebruiken
  • je bedrijfsvideo te plaatsen op Facebook, Youtube en je eigen website!

Bespaar duizenden euro’s

De minimumprijzen voor een bedrijfspromo of -video zijn €750,- tot wel €3500. Leer hoe je eenvoudig zelf bedrijfspromo’s kunt maken en bespaar dus duizenden euro’s productiekosten.

Cursus en locatie

De cursus duurt 3 uur en wordt gegeven om:

  • 10:00-13:00
  • 14:00-17:00
  • 18:00-21:00

Maximaal aantal deelnemers: 8
Locatie: Velperbinnensingel 5, Arnhem

Ben je geinteresseerd? Vul dan het formulier op de website in voor meer informatie over cursusdata.

Deelnemen voor slechts € 175,-

Deze cursus word je nu tegen extra aantrekkelijke tarieven aangeboden met een korting van €100,-.  Daardoor is de deelnameprijs nu slechts € 175,-! Claim daarom snel je stoel en leer professionele bedrijfsvideo’s maken. Bereik meer mensen en bespaar duizenden euro’s productiekosten.

Maximaal 8 deelnemers, dus schrijf je snel in

Er is plek voor 8 deelnemers per cursus dus wees er snel bij. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina. Je ontvangt daarna de bevestiging in de mail. Geef wel even aan wat je voorkeurstijd is.