Heeft u een regionaal georiënteerd bedrijf dat het voornamelijk moet hebben van klanten uit de regio? Zorg dan voor regionale topposities in zoekmachines zoals Google!

Regionale topposities leveren veel klanten op!

Als mensen in Google zoeken naar een product of dienst, wordt dit vaak gedaan in combinatie met een plaatsnaam. Op het moment dat iemand een dergelijke zoekopdracht uitvoert en de website van uw bedrijf verschijnt bovenaan in de zoekresultaten van Google, zal dit resulteren in veel meer website bezoekers. Bovendien trekt u hiermee bezoekers naar uw website die gericht hebben gezocht naar uw product of dienst in de betreffende plaats en zullen daarom eerder klant worden. Heeft u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf in Arnhem en wilt u een toppositie halen in Google? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld met de zoekwoordcombinatie ‘Schoonmaakbedrijf Arnhem’ een toppositie behaalt in Google en daarmee meer potentiële klanten naar uw website trekt.

regionale topposities

Regionale topposities op basis van no-cure-no-pay

Saleswizard is gespecialiseerd in het opleveren van websites die regionale topposities behalen in Google. U kunt op basis van no-cure-no-pay regionale topposities huren bij Saleswizard. Dat betekent dat u alleen hoeft te betalen op het moment dat uw website een regionale toppositie heeft bereikt!

Enkele voorbeelden van regionale topposities

Regionale websites Branche Positie Zoekterm
www.multistoragearnhem.nl Opslag 1 Opslagunits Arnhem
www.telefoonservice-den-bosch.nl Telefoonservice 1 telefoonservice Den Bosch
www.schoonmaakbedrijf-in-arnhem.nl Schoonmaak 1 Schoonmaakbedrijf Arnhem
www.incassobureau-kiezen-amsterdam.nl Incasso 2 Incassobureau Amsterdam

Meer informatie

Wilt u meer weten over het behalen van regionale topposities en de werkwijze van Saleswizard? Vul dan het contactformulier op deze website in of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 088-7709999.