Wat is je website zonder video en foto’s?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom ondersteunen wij onze klanten bij het maken van foto’s en video’s. Vrij van rechten en te gebruiken op je website en op social media.

Wij verzorgen:

Website fotografie

Gebruik eigen foto’s in plaats van stockfoto’s

Natuurlijk is het eenvoudiger om van stockfoto’s gebruik te maken. Maar wek je daarmee de juiste indruk bij je klant? Wij vinden van niet. Vaak herken je de stockfoto’s door het gebruik door anderen. Het bouwen van eigen identiteit en imago lijkt daardoor bij voorbaat al onmogelijk. Ook komen de mensen in de foto’s onecht over. Te mooi, Amerikaans of gewoon duidelijk nep. En wil jij een nep indruk maken? Natuurlijk niet. Investeer daarom in eigen rechtenvrije foto’s. De foto’s kan je dan gebruiken in je folders, website en social media. Je verdient de investering snel weer terug door!

Creëer een virtuele tour van je bedrijf

Met Google Street View kan je virtueel alle plaatsen in de wereld bezoeken die je maar wenst. Geef je klanten de mogelijkheid een om bij je binnen te  nemen. Verlaag de drempel en maak je eigen virtuele rondleiding. Ideaal voor winkels, restaurants, hotels en toeristische attracties. Maar ook gebouwen, kantoren en projecten kunnen op een unieke manier worden getoond. Op je website en op social media. Laat professionele 360 graden foto’s maken en verlaag de drempel voor nieuwe klanten.

Promoot je bedrijf met een eigen video

Video’s neen een steeds groter deel in van het social media netwerk. Een videopost op Facebook wordt vaak wel tienmaal zoveel bekeken als een gewone foto. Je creëert een veel hoger bereik, houdt de aandacht beter vast en betrekt klanten beter bij je boodschap of bedrijf. Start vandaag nog met videomarketing!