Adverteren met Bing Ads

Met het nieuwe Windows begint Bing langzamerhand aan een opmars als zoekmachine. Dat komt omdat Bing als standaard zoekmachine is ingeschakeld bij nieuwe computers. Bing toont ook steeds betere zoekresultaten en daarmee is de noodzaak tot terugschakelen naar Google minder noodzakelijk. Op steeds meer computers van klanten treffen wij dan ook Bing als standaard zoekmachine. Reden voor  ons om nu ook actieve support op Bings Ads te verlenen.

Het is mogelijk om volledig onafhankelijk van je bestaande Adwords campagne ook een Bing Ads campagne op te zetten. Maar wil je tijd en moeite besparen, dan kan je jouw Adwords Campagne importeren in Bing Ads. Zo heb je in enkele minuten je Bing Campagne up-and-running!

aan de slag met Bing Ads

Wat zijn Bing Ads?

Bing Ads is de advertentietool van Microsoft’s Bing. Het marktaandeel van Bing als zoekmachine neemt toe en dus ook de aantrekkelijkheid om daarin te adverteren. Net als bij Google Adwords kan je bieden op zoekwoorden en is je positie afhankelijk van het bod dat je doet en de kwaliteit van je campagne. Je betaalt per klik en instellen wat je maximaal bereid bent om te betalen voor een klik.

De voordelen van Bing Ads

Voorheen loonde het niet echt de moeite om Bing As te gebruiken. Het was te veel werk, Bing had een te klein marktaandeel en de mogelijkheden van Bing waren veel minder dag Google’s Adwords. Maar dat is veranderd. Er zijn nu belangrijke voordelen te behalen:

  • bestaande Adwords campagnes kunnen je met een paar klikken importeren in Bing.
  • de klikprijzen van Bing Ads zijn een fractie van die van Google Adwords
  • er is veel minder concurrentie dus je CTR (click through rate) is een stuk hoger
  • de mogelijkheden om Bings Ads te optimaliseren zijn praktisch hetzelfde als in Adwords

Voor minder geld kan je dus een beter resultaat boeken. Gezien de enorme prijsstijgingen van Google Adwords, is het daarom enorm aantrekkelijk om te beginnen met adverteren in Bing.

Bing Ads beheer door Saleswizard

Wij ondersteunen je graag bij het inrichten en beheren van je Bing Campagne. Heb je al een Adwords Campagne, dan zetten wij die gratis over naar Bing Ads. Heb je nog geen Bing Campagne dan zetten wij die voor je op. Een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken met adverteren in zoekmachines. Wij bieden je de volgende voordelen aan:

  • 1 aanspreekpunt voor al je campagnes
  • Korte lijnen en eenvoudige contact
  • Duidelijke rapportages
  • Beheer door Bing Ads Accredited Professionals
  • Resultaatgerichte aanpak
  • Vast laag maandbedrag voor beheer en support

Meer informatie over Bing Ads?

Wij adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de benodigde budgetten voor het adverteren in Bing. Meer weten? Bel o8807709999 of vul het formulier in op deze website.