Bedrijfsfotografie vertelt jouw verhaal

Wat zorgt ervoor dat klanten voor jou kiezen en niet alleen voor de prijs gaan? Je kunt het proberen uit te leggen, maar wat maakt jouw bedrijf uniek? Onderscheidend en bijzonder? Of het nou om producten of diensten draait, bedrijfsfotografie brengt jouw bedrijf op unieke wijze in beeld. Bedrijfsfotografie vertelt jouw verhaal. Bedrijfsfoto’s maken je bedrijf echt en uniek en zorgen ervoor dat mensen je leren kennen en kunnen verbinden. Jouw investering in bedrijfsfotografie verdient zich al snel dubbel en dwars terug.

Bedrijfsfoto’s voor websites en social media

Of je nou op zoek bent naar profielfoto’s van je medewerkers of foto’s van jouw mensen aan het werk, opgeleverde projecten, producten of productieprocessen, onze bedrijfsfotograaf zorgt je foto’s uniek, professioneel en uniek zijn. Je kunt de foto’s gebruiken op je website en social media en zo zorgen voor herkenbaarheid. Hoe meer klanten het gevoel hebben jou te kennen, hoe loyaler en beter de relatie. Bedrijfsfotografie is één van de belangrijkste instrumenten van branding en zorgt voor een bewezen merkvoorkeur.

Voorbeeld bedrijfsfotografie

Bedrijfsfoto’s laten maken

Er is meer nodig dan alleen een goede camera. Wat komt er allemaal kijken bij het maken van goede bedrijfsfoto’s? Hoe maken wij bedrijfsfoto’s die passen bij jouw bedrijf en het plaatje compleet maken. Bedrijfsfotografie is meer dan een uurtje foto’s maken en doorsturen. Elke opdracht doorloopt de volgende stappen:

 1. Briefing fotograaf
 2. Vaststellen locatie en logistiek
 3. Briefing medewerkers
 4. Foto’s selecteren en nabewerking
 5. Opleveren foto’s in juiste formaat

De briefing van de fotograaf staat aan de basis. Wat is jullie merkkarakter? Wat zijn de kernwaarden en wat is de merkbelofte? En voor welk doel worden de foto’s gebruikt? Website, social media, verticaal, landscape? Dit alles wordt met je doorgesproken zodat je achteraf niet voor negatieve verrassingen staat. De briefing vormt de juiste basis voor de praktische afspraken zoals de locatie en afspraken met werknemers. De foto’s worden professioneel bewerkt en in het juiste formaat opgeleverd.

Bedrijfsfotografie advocatuur

voorbeeld fotografie

Professionele bedrijfsfotografie

Vakmanschap is meesterschap. Zo is het ook met bedrijfsfotografie. Saleswizard beschikt over verschillende professionele fotografen met uiteenlopende specialismen.  Bouwfotografie, portretfotografie, productfotografie, vastgoedfotografie, fotografie voor dienstverleners en zorg. Elke branche heeft zijn eigen kenmerken. Maar er is maar één bedrijf zoals het jouwe. En dat weten wij als geen ander vast te leggen in schitterende bedrijfsfoto’s die jouw bedrijf laten stralen.

Mensen doen graag zaken met echte mensen en de eerste indruk maakt het verschil. Wil jij af van die dertien in één dozijn stockfoto’s en met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken? Breng jouw verhaal in beeld met schitterende foto’s.

Starter pakket € 750
 • 10-20 foto's
 • 1 locatie en shoot
 • Onbeperkte gebruikslicentie
 • Voor website en social media
ik heb interesse
Pro Pakket € 1500
 • 20-40 foto's
 • 2 locaties en shoots
 • Onbeperkte gebruikslicentie
 • Voor website en social media
ik heb interesse
Toppakket € 2250
 • 40-60 foto's
 • 3 locaties en shoots
 • Onbeperkte gebruikslicentie
 • Voor website en social media
ik heb interesse

Bedrijfsfoto’s laten maken?

Wil jij het verschil maken? Wil jij bedrijfsfoto’s die van het scherm afspatten? Kies één van onze fotopakketten of neem contact op voor een offerte op maat.