Met gepaste trots informeren we je over de overname van Prodes b.v. door Saleswizard per 1 juni 2022.

Prodes is als eigen label binnen Infocaster uitgegroeid tot een professionele WordPress maatwerk agency met trouwe relaties. Om haar klanten en de mensen binnen Prodes nog meer tot bloei te laten komen, komt Prodes beter tot z’n recht onder de vleugels van Saleswizard. Met de overname van Prodes door Saleswizard wordt de dienstverlening verder geprofessionaliseerd.

Overname is onderdeel van strategische samenwerking

Infocaster en Saleswizard bv zijn per 1 juni 2022 een strategische samenwerking aangegaan. De eerste stap in deze samenwerking is de overname van Prodes BV, binnen Infocaster verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk WordPress websites, door Saleswizard. Door de overname wordt de dienstverlening aan de ruim 300 klanten van Prodes onderdeel van de portefeuille van Saleswizard, die haar klantenbase tot meer dan 1400 klanten uitbreidt. Door de verkoop van Prodes vergroot Infocaster de focus op het ontwikkelen van Umbraco websites naar de top speler in het oosten van Nederland. De samenwerking versterkt tegelijk de banden waardoor er een sterke marketing partij ontstaat.

Prodes en Saleswizard: Samen sterker!

Saleswizard is net als Prodes gespecialiseerd in WordPress webdevelopment en onderhoud. Saleswizard beheert inmiddels ruim 1100 websites voor haar klanten. Door de overdracht van Prodes aan Saleswizard, versterkt Saleswizard de dienstverlening met maatwerk WordPress webdesign en kan Infocaster zich volledig richten op het aanbieden Microsoft applicaties. Door strategisch samen te gaan werken, kunnen klanten van beide bedrijven juist gebruik maken van een totaalpakket aan online diensten en ontstaat er een groep van online bedrijven met een uitdagende en stabiele werkomgeving voor de gezamenlijk ruim 68 digitale experts die er werkzaam zijn.

Meer op komst

In de toekomst verwachten beide bedrijven nog veel meer vruchten te kunnen plukken van deze strategische samenwerking in het bieden van complete oplossingen aan haar klanten en relaties. 

Samen sparren over jouw website?

Denk je dat je meer kunt halen uit jouw WordPress website? Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je bezoekers te boeien en binden? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek!

ik heb interesse

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.