Terugblik op een roerig 2021

Vorig jaar vonden we het al een beetje wennen; een kerstdiner online…. Ach ja, voor alles is een eerste keer dachten we en de vaccinaties waren in aantocht dus hoe lang zou het allemaal nog duren? We waren het thuiswerken eigenlijk wel zat, maar nog maar eventjes en we konden elkaar weer ‘live’ zien. Hoe belangrijk het onderlinge contact is, merk je eigenlijk pas als het niet meer is. Tuurlijk, het werk heeft allemaal door kunnen gaan, dat was het probleem niet. Het vergde wat aanpassing, maar het ging zoals het ging.

Hoe leuk was het toen druppelsgewijs op kantoor werken weer beter mogelijk was. Het was even wennen met de eerste vrijdagmiddagborrel, maar gezellig was het wel. En ook gewoon weer met zijn allen op teamuitje. Mitko op de sup, Rob die natuurlijk van Frank moet winnen en een tent die ten onder ging aan de onweersstorm. We zagen elkaar weer en wisten het: wat een superleuk en gek team hebben we toch!

En nu, nu zitten we weer in dezelfde situatie. Balen gewoon. Juist in de tijd dat je gezellige dingen met elkaar wil doen, mag het niet. Maar klagen ho maar.

Want hoe zit het met jou? Is je bedrijf noodgedwongen dicht? Heb je wel voldoende opdrachten, maar onvoldoende voorraad? Of kan je niet aan personeel komen? Of gaat het juist crescendo en is het tijd voor een nieuwe stap?

Wat je uitdaging ook is. We willen je graag laten weten dat we er voor jou zijn. Voor je strategie, branding of al je online marketing activiteiten. Maar vooral ook als partner.

Bedankt voor de samenwerking en bedankt voor het vertrouwen.

Geniet van de feestdagen, kom tot rust ontspan en blijf gezond. En in 2022 maken we er samen een magisch jaar van!

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Team Saleswizard

Rob, Frank, Mersin, Wendy, Jordy, Tim, Mitko, Dion, Niels, Melvin, Lisa, Lisa K, Dion, Tim, Pooria, Marcel, Daniel, Attila, Annina, Teun, Janneke, Dion J, Tim W, Fabian, Pascal,Maureen, Demi, Murphy, Ferry-Jan, Maureen, Mady, Mark, Bas, Onno, Michelle, Daniek, Esmeralda, Amanda. Laurent, Dennis, Astrid, Dewan, Arnoud, Joris

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.