In 4 stappen je YouTube naam veranderen

Wij krijgen vaak de vraag hoe je de accountnaam van je YouTube account moet veranderen. Veel mensen zien dit als een lastig en omslachtig traject. Daarom hebben we bij een eenvoudig 4-stappenplan uitgewerkt en kun je meteen aan de slag met je YouTube kanaal om je naam te veranderen.

4-stappenplan

Stap 1: Ga naar: https://aboutme.google.com/
Stap 2: Klik daarna op de pen.
Stap 3: Verander je naam en druk op Ok.
Stap 4: Ga terug naar YouTube.

Kanaalnaam wijzigen direct via YouTube

Zelf hebben we ook een handige tutorial gemaakt waarin we bij Youtube inloggen en het je stap voor stap te laten zien. Bekijk deze video voor een stap voor stap uitleg, dat maakt het veranderen van je YouTube accountnaam een peulenschil.

Stap 1: Ga naar YouTube en log in.
Stap 2: Klik op je profielfoto klik daarna op het instellingen icoontje.
Stap 3: Klik op bewerken op Google.
Stap 4: Klik op de pen.
Stap 5: Verander uw naam en druk op OK.
Stap 6: Ga terug naar YouTube.

Belangrijk: Het kan een tijdje duren voordat YouTube uw naam registratie ziet. Geduld is daarom van belang.

YouTube naam veranderen Tutorial

Adverteren op YouTube?

Is het je gelukt om je YouTube kanaalnaam in te stellen? Misschien wil je dan wel gaan adverteren op YouTube. Ook daar hebben we een handig blog voor geschreven. Met behulp van dit blog leer je stap voor stap hoe jij je eerste advertenties via YouTube plaatst.

YouTube naam veranderen kanaalnaam adverteren

Aan de slag met YouTube video’s of Ads?

Wil jij meters maken met een eigen YouTube kanaal of effectieve advertenties op YouTube? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende check-up en advies. Klik op onze contactbutton of stuur een mail naar sales@saleswizard.nl.

Ja, ik heb interesse!

Over de auteur

Niels is online marketeer bij Saleswizard. Hij brengt je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en helpt je om beter online vindbaar te worden en je bedrijf online te profileren.