Unieke zomerse Social Media Workshop

Op vrijdag 23 augustus van 13:00 – 16:00 organiseren wij de Zomerse Social Media Workshop. Helemaal gratis voor klanten en €250,- voor bedrijven die nog geen klant zijn. We nemen de 22 belangrijkste social media trends met je door en geven je praktische tips hoe je social media het beste kunt inzetten voor je bedrijf. We sluiten de workshop af met een hapje en een drankje. Laat deze gelegenheid niet aan je voorbijgaan!

Wat we gaan doen

In drie uurtjes ben je weer helemaal up-to-speed. Eerst nemen we je mee in de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van social media. We maken het snel praktisch en helpen je vervolgens met je:

  1. Facebookpagina
  2. Instagram Bedrijfsprofiel
  3. Pinterest Business account
  4. Linkedin Bedrijfspagina
  5. Google Mijn Bedrijf

Er zijn 4 online marketeers beschikbaar om je te helpen. Je vertrekt dus niet zonder een kruiwagen vol met praktische kennis en nieuwe vaardigheden.

saleswizard vergaderzaal

30 dagen social media kalender

De meeste bedrijven lopen vast bij het verzinnen en maken van geschikte berichten om te delen. Dit praktische handvat heeft al vele klanten op weg geholpen met Social Media Marketing. Wij helpen je bij het opstellen van je eigen 30 dagen social media kalender.

Inschrijven voor de social Media Workshop

Wil je op de hoogte zijn van de allerlaatste social Media trends? Wil je leren hoe je social media voor je bedrijf kunt inzetten? Schrijf je nu in voor deze unieke zomerse workshop! Er zijn maar 12 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Ja, ik wil deelnemen

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.