We zijn verhuisd!

Het is zover, vandaag 26 april 2019 verhuist Saleswizard naar het nieuwe kantoor aan de Velperbinnensingel 5 te Arnhem. Na 7 mooie jaren aan de Lovinklaan 1, verhuizen wij met het bedrijf naar het hartje centrum van Arnhem. Recht tegenover het Stadspark Arnhem en zo ongeveer naast het Stadstheater en het Musis. Natuurlijk gaan we het mooie uitzicht over Arnhem missen, maar we krijgen er wel wat moois voor terug!

werkplek Saleswizard

Gestart vanuit de huiskamer

Het is alweer 9 jaar geleden dat we vanuit de huiskamer van Rob zijn begonnen met Saleswizard. Midden in de kredietcrisis begonnen wij met het idee dat bedrijven juist in deze moeilijke tijd de behoefte hadden aan leads. Dat was dan ook onze eerste activiteit: online leadgeneratie en dat doen we nog steeds. We kregen echter steeds vaker de vraag om leadgeneratie via de eigen website op te starten. Onze tweede activiteit zoekmachine optimalisatie was geboren. Hierna volgde al snel webdesign, Google en Bing Ads, Facebook en Linkedin Ads, videomarketing en sinds kort nemen wij nu ook de hele social media uit handen. Daarmee zijn we uitgegroeid tot een allround online marketingbureau met meer dan 25 online marketing professionals.

Webdesign Bureau Arnhem

Online marketingbureau Arnhem

In ons nieuwe kantoor zijn 34 werkplekken gerealiseerd. Ruim baan dus voor onze online marketing, seo en sea specialisten, seo copywriters, social media experts, webdevelopers en linkbuilders. Ook onze stagiairs krijgen een mooi plekje om werkervaring op te doen.

Vergaderzaal en workshop ruimte

Workshops en brainstormen

We hebben een inspirerende workshopruimte  ingericht waar je als relatie van harte welkom bent voor 1 van onze nieuwe online marketing workshops. Ook hebben we een speciale ruimte gemaakt waar we jouw bedrijfsvideo kunnen opnemen. En een gezellige en zonnige stadsbinnentuin voor de nodige inspiratie en ontspanning. Kortom, we zijn helemaal klaar voor de volgende fase!

Tuin Saleswizard

Happy medewerkers, happy klanten

We hebben ons best gedaan voor iedereen een fijne werkplek te maken. In hoogte verstelbare bureau’s, goede bureaustoelen en een snelle Imac. De combinatie van klassiek met modern zorgt voor een fijne werkatmosfeer. Niet onbelangrijk want happy medewerkers zorgen voor happy customers!

Werkplek_webdeveloper

Koffie drinken en sparren?

Nieuwsgierig naar ons nieuwe stekkie? Wij heten je graag welkom! Natuurlijk hebben we ook een diepte investering gedaan in een nieuwe koffiemachine. Dus een overheerlijk kopje koffie staat altijd voor je klaar. Laat het ons weten.

Vrijblijvend Kennismaken?

Wij ontvangen je graag op ons kantoor! Wij zijn trots op onze mensen en onze fijne werkplek. En vooral wat op wat voor jou kunnen betekenen. En onze koffie is lekker!

Ja, ik kom graag op de koffie

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.