Saleswizard gedeelde 2e beste Digitaal Marketing Bedrijf van Nederland

“Gefeliciteerd met de vermelding in Emerce top 100 – 2018”. Dit bericht ontvingen wij vandaag van Emerce. Superleuk om deze felicitaties in ontvangst te mogen nemen! Op een gedeeld 2e plaats in de categorie “Digital marketingbureaus” zijn wij als relatieve nieuwkomer zonder pretenties natuurlijk SUPERTROTS🏆

De uitslag is ook online gepubliceerd onder deze link: 👉https://www.emerce.nl/…/emerce-100-beste-bedrijven-ebusines…Emerce

Alleen de beste e-business bedrijven in de

De Emerce top 100 is een jaarlijkse uitgave van Emerce waarin online marketingbedrijven worden beoordeeld. De lijst wordt opgesteld op basis van het oordeel van beslissers binnen de branche en imago-onderzoek van onderzoeksbureau Motivaction. Saleswizard heeft een mooie plekje veroverd op de lijst van Digital Marketing bureaus en werd direct beloond met 4,5 sterren. Een leuke binnenkomer en daar zijn e natuurlijk enorm trots op.

Het verhaal achter Saleswizard

Saleswizard helpt ondernemers uit het MKB sinds 2010 met online marketing. Zichtbaar zijn in Google en op social media kanalen als Facebook en LinkedIn is misschien voor grote bedrijven een appelte-eitje maar voor kleinere bedrijven nog een flinke klus. Saleswizard helpt MKB bedrijven met een kleiner budget toch aansprekende online resultaten te behalen. Bedrijven die sinds de start van het bedrijf klant zijn, hebben zelf ook een enorme groei doorgemaakt. En dat ondanks de crisis.

Commercieel Directeur Rob Schatorjé : “Met onze dienstverlening gericht op het MKB en nog specifieker gericht op de bedrijven die met de handen werken, boeken wij veel succes. Onze klanten willen geen onbegrijpelijke verhalen maar gewoon tastbaar resultaat en een goede website. En social media marketing zonder pretenties. En korte lijnen, want ze zijn al druk genoeg. Het is misschien wel eens hectisch en moeilijk werken met een klein budget, maar daar staan veel dankbare klanten tegenover en daar doen we het voor!”.

Kom kennismaken met Saleswizard

Bij Saleswizard werken 25 SEO, SEA en Social Media specialisten aan de online zichtbaarheid van onze ruim 700 klanten. 100% van onze klanten beveelt ons aan. Wil je ook kennis maken en weten hoe we aan jouw succes kunnen bijdragen? Laat het ons weten en stuur een mail naar sales@saleswizard.nl!

Beste Online Marketingbureau

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.