Facebook stelt je eenvoudig in staat om recensies te delen op je website. Zo doe je dat:

1. Ga naar je eigen Facebookpagina;
2. Selecteer de recensie die je wilt delen op je website;
3. Klik op de bovenste 3 bolletjes;
4. Klik op insluiten en kopieer de code;
5. Plak de code in een pagina op je website.

In de bijgaand afbeelding een voorbeeld van een recensie op onze Facebookpagina. Daarna zie je hoe dat er op je website vervolgens komt uit te zien. Het delen van van Facebook recensies op je website is eenvoudig en snel. Het wekt vertrouwen op bij nieuwe klanten die je nog niet kennen. Je kan zelf bepalen welke recensie je op welke pagina binnen je website deelt. Zo zorg je voor de juiste relevante recensie op elke pagina.

Facebook recensies delen op je website

Voorbeeld van een Facebook recensie op je eigen website

Over de auteur

Frank vindt zijn passie in het helpen van ondernemers bij online marketing. Hij houdt zich dagelijks bezig met Google en Facebook campagnes en adviseert klanten. Daarnaast is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.