Hoe kan je Facebook aan Twitter koppelen?

Voor veel MKB bedrijven is het een hele klus om alle social media bij te houden. Nu Facebook onder steeds meer MKB bedrijven begint te leven en succesvol wordt toegepast, wordt het Twitter Account steeds vaker verwaarloosd. Zo’n Twitter account met een bericht uit 2013 kan natuurlijk ook niet. Steeds vaker krijgen wij daarom de vraag of het mogelijk is de Facebook berichten automatisch door te sturen en te koppelen. Dat kan en het is heel eenvoudig.

Facebook berichten automatische doorplaatsen op Twitter

Het is eenvoudig mogelijk om Facebook berichten automatisch door te plaatsen op Twitter.  Als je een post via Facebook automatisch doorplaatst op Twitter, wordt van je Facebook bericht automatisch een Tweet gemaakt. Je kan bovendien precies regelen welke Facebook berichten wel en niet worden doorgezet. Dit scheelt je heel veel tijd en bovendien ziet je Twitter account er ook actueel en onderhouden uit. Het instellen van automatisch doorplaatsen van Facebook berichten is heel eenvoudig.

Facebook koppelen aan Twitter

Ale je Facebook wilt koppelen aan Twitter, doorloop je de volgende 5 eenvoudige stappen:

  1. Klik op de link https://www.facebook.com/twitter
  2. Koppel je Facebookprofiel aan Twitter
  3. Login op Twitter en geef toestemming voor de koppeling bij Twitter
  4. Daarna kan je aangeven welke items moeten worden doorgepost
  5. Als je klaar bent, klik je op opslaan
  6. Je koppeling is actief

facebook-aan-twitter-koppelen

Meer Tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze workshop Facebook voor bedrijven. Wij leren in 2 uur hoe je slim en handig met je Facebook account kunt omgaan.

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.