6 verschillende emoties voor een bericht

Facebook introduceert vandaag de nieuwe emoticons waarbij er naast de duim omhoog  ook Geweldig, Grappig, Verbluft, Verdrietig en Boos kan worden gebruikt. Groot nieuws want we zijn allemaal een beetje gewend geraakt aan de duim van Facebook. Maar ook een goede aanvulling die te lang op zich heeft laten wachten. Want als iemand ziek of overleden is, past de duim omhoog nou eenmaal niet…

De nieuwe emoticons kan je gebruiken door met je muis over “Leuk”  te bewegen. Op je mobiel houd je de duim ingedrukt en beweeg je naar rechts. NB: De functie werkt pas als je de Facebook App opnieuw hebt opgestart.

Gebruik de nieuwe emoticons op je mobiel

Gebruik de nieuwe emoticons op je desktop

Over de auteur

Frank vindt zijn passie in het helpen van ondernemers bij online marketing. Hij houdt zich dagelijks bezig met Google en Facebook campagnes en adviseert klanten. Daarnaast is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.