Weet jij een bedrijf dat we goed kunnen helpen?

Dan hebben wij een leuk cadeau voor jou:

 

Deze smaakvolle verrassing bevat een:

  • Gouden Carolus Single Malt 20cl
  • 4 flesjes Gouden Carolus Tripel
  • 1 bierglas
  • 1 whiskeyglas

De Gouden Carolus Single Malt is de eerste Belgische whisky die werd gedistilleerd in authentieke, koperen stookketels. De gouden Carolus tripel is van wereldniveau. Reeds in 2002 won dit bier de Gold Award op de tweejaarlijkse World Beer Cup in de categorie ‘Tripel’. De Carlos Tripel en Single Malt word je aangeboden met een passend bier- en whiskeyglas. Genieten!

Mogen wij jou dit smaakvolle cadeau aanbieden?

Weet jij een geschikt bedrijf dat nodig toe is aan een nieuwe website? Deel dit bericht dan snel op Facebook en noem in je reactie de naam van het bedrijf dat volgens jou een nieuwe website goed kan gebruiken. Wij komen je dan persoonlijke bedanken met deze overheerlijke Gouden Carolus Discovery Box.

Welk bedrijf verdient volgens jou een nieuwe website?

Noem de naam van het bedrijf in je reactie op Facebook. En misschien kan jij dan binnenkort genieten dan dit heerlijke cadeau!

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.