We zijn het nieuwe jaar goed van start gegaan en hebben vandaag 3 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen en we zijn er hartstikke blij mee.

Hieronder stellen zij zich voor, van links naar rechts:

Tim Stuart, 23 jaar alweer 2 jaar bezig als content marketeer. Bij Saleswizard gaat hij zich verder specialiseren als content marketeer, met goede inhoud websites beter vindbaar maken. Over zich zelf zegt hij: “ik maak sneller content dan dat ik praat!”

Roos Merkus, 26 jaar en ruim 2 jaar ervaring met internet marketing en gaat aan de slag als project manager. Over haar nieuwe baan: “Ik geniet ervan als alles op rolletjes verloopt en klanten blij zijn! Ik ga daar graag mij steentje aan bijdragen.”

Adriaan Erning, 40 jaar met ruime ervaring in de verkoop, zegt over zichzelf: “Verkopen is mijn passie. Twee keer nee, wordt bij mij altijd een ja! Leuke klanten, leuk bedrijf wat wil je nog meer? Ik heb er zin in!”

Veel succes dame en heren!

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.