online leads

Leadgeneratie voor HRM diensten

Deze week zijn er maar liefst 4 nieuwe online leadgeneratie campagnes van start gegaan op het gebied van HRM.

Deze campagnes vormen een welkome uitbreiding op de reeds actieve online leadgeneratie campagnes. Elke dag worden deze websites door duizenden potentiële klanten bezocht. Met 1 druk op de knop kunnen zij offertes opvragen bij leveranciers. Zowel voor de bezoekers een handige service!

Nieuwe HRM leads

Saleswizard genereert al honderden leads op het gebied van administratie, incasso, payroll, callcenter en breidt nu uit met de volgende campagnes:

Naar verwachting wordt dit nog verder uitgebreid met leads op het gebied van werving en selectie, verzuimbeheer, bedrijfshulpverlening.

Online leadgeneratieWaarom online leadgeneratie werkt

Veel bedrijven ontbreekt het de tijd en kennis om succesvol leads te genereren met behulp van social media, internet of Adwords. Toch zijn nieuwe potentiële klanten noodzakelijk om te kunnen groeien. Met behulp van online leadgeneratie voeden wij de verkoopafdeling met kansrijke prospects. Het hele proces van canvassen, koud bellen en koude acquisitie is niet meer nodig. De verkoopafdeling kan zich richten op prospects met daadwerkelijke interesse en koopintentie. Dat geeft een enorme boost aan de motivatie van je verkopers en je omzet!

Ook online leads ontvangen?

Kan jouw bedrijf ook de nodige nieuwe klanten of extra omzet gebruiken? Wij regelen het! Neem via het formulier op deze pagina contact op voor meer informatie over online leadgeneratie.

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.