Na jaren van voorbereiding zijn we eindelijk zo ver dat wij honderden blogs beschikbaar hebben om op te kunnen bloggen. De blogs staan op verschillende websites, hebben verschillende IP adressen en beschikken allemaal over een hoge Domain Authorithy.

Inmiddels hebben wij de bèta versie achter de rug en willen we jou de voordelen niet langer onthouden. Nieuwsgierig?

Waarom zou jij bloggen?

Bloggen is de manier om kwaliteitslinks naar jouw websites te verkrijgen. Nog niet zo lang geleden bestond linkbuilding uit niet veel meer dan linkjes ruilen en plaatsen op zoveel mogelijke relevante directory’s. Na de Panda en Penguin updates van het afgelopen jaar is eigenlijk iedereen het er wel over eens dat deze manier niet meer werkt. Tijd voor linkbuilding 2.0 dus.

Wat vindt Google van bloggen?

In de strijd tegen webspam heeft Google behoorlijk wat uit de kast getrokken het afgelopen jaar. Het is daarom best interessant te weten wat Google van guest bloggen vindt. Hierna lees je wat Matt Cutts (hoofd antispam team Google), daarover heeft te zeggen:

Goede content op goede websites

De boodschap is van Google is dat zolang jij unieke en goede artikelen schrijft die daadwerkelijk wat bijdragen aan het internet, dat bloggen zin heeft en zin blijft hebben. Bloggers die content kopiëren, spinnen met als enige doel zoveel mogelijk links te genereren naar hun website, moeten oppassen. Dat is ook de reden waarom wij op onze kwaliteitsblogs op unieke en goede content controleren.

Wil jij ook starten met bloggen?

Ter introductie van deze nieuwe diensten, bieden we jou de mogelijkheid om dit zelf gratis uit te proberen. Wil je liever dat wij voor jou bloggen, dan kan dat ook. Kijk dan op onze pagina over linkbuilden.

Over de auteur

Frank is online marketing specialist en heeft er veel plezier in zijn kennis te delen. Dagelijks helpt hij ondernemers met online marketing. Ook is Frank directeur van Saleswizard en frequent bijdrager aan het blog van Saleswizard.